Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

FARSANG felső tagozat

farsang2021

Különleges volt az idei farsang a Dózsa Iskola felső tagozatán. Különleges, mert a hagyományoktól eltért a vírus miatt, de különlegessége igazán nem ebben állt.

 

Már a farsang napját megelőző délutánok szorgoskodással teltek. Az egész felső tagozat lázban égett, mindenkit megmozgató farsangnak néztük elébe. Láttam osztályokat, akik osztályfőnökükkel cinkosan, rejtélyesen készülődtek. Az egyéni beöltözésre készülődő diákok is titkolózva, de nagy izgalommal várták a maskarások napját.

 

2021. február 12-én délelőtt bolondosabbnál bolondosabb személyekkel telt meg az iskola felső tagozata. Nem tudni, hogy céllal vagy sem, de ellátogattak hozzánk a „Szellemirtók”, feltűnt egy „Kaktusz”, de a frászt hozta rám a tanterem felé haladva „Harley Quenn” megjelenése is, aki éppen „Messengerrel” beszélgetett.  Helyet kellett adnunk egy egész osztálynyi óvodásnak, de egy hírhedt „Macska banda ” megjelenése felverte álmos kis iskolánkat nyivákolásával.

 

Akadtak olyanok is, akik fittyet hánytak a vernyogásra, s a 8 Á-lom termében látványosan szundikálni készült az  egész osztály. A Roxford felé igyekvők hamar megtalálhatták a 9 és ¾. vágányt, s máris a varázslók birodalmába találhattuk magunkat, ahol rengeteg kis boszorkány várta, hogy professzoraik beavassák őket a titkos tudományokba. A tanáriban együtt dolgozott egy „Boszorka” a „Józan ésszel”, de meglepett minket McGalagony professzor feltűnése is.

 

A tél elűzése a délután is folytatódott, ahol az osztályok tréfás feladatok megoldásával töltötték az időt.

 

Délutáni csemege volt a kiválasztottak számára, hogy a Boney M. Rasputyin című számára együtt táncra perdülő osztály ügyességét megcsodálhatta.

 

Különleges volt? Igen, azt hiszem mindenki nagyon jól érezte magát!

 

A felsős farsangról készült fényképek ide kattintva megtekinthetők

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum