Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Tájékoztató a kifizetett étel elvitelének lehetőségéről

Tisztelt Szülők!

 

A Bakony Gaszt Zrt. területi vezetőjének Góger Tamás úrnak a tájékoztatója alapján a kifizetett étel elvitelének az alábbi módjai lehetségesek.

 

„Az elkészült ételek átadását az alábbi módokon tudjuk a fogyasztóink számára biztosítani, melyekről főzőkonyhánként, tálalókonyhánként előzetes egyeztetés szükséges:

Az elkészült ételeket egyszer használatos műanyag dobozokba tálaljuk, melyet ezt követően a tálalószemélyzet átad a fogyasztó vagy megbízottja részére a tálalókonyhán a megszokott étkezési időn belül. Ebben az esetben számolni kell az egyszer használatos műanyag dobozok külön költségével (bruttó 100 Ft/doboz).

 

Az elkészült ételeket a tálalókonyhai személyzet a megszokott módon tányérokba tálalja és tálcán átadja a fogyasztónak az étkezési időben, majd az étkező részen a fogyasztó az evőeszközök segítségével átrakja az ételt a saját éthordójába. A kiürült tányérokat, tálcát a fogyasztó beadja a fogyasztói edény mosogatóba.”

 

(Mivel a fogyasztó/szülő nem léphet be az iskolába a járványügyi intézkedések miatt, ezért az iskola biztosítja, hogy az iskolai személyzet egyik tagja végzi el az étel áthelyezését a tányérból az éthordóba.)

 

„- További lehetőség, hogy a fogyasztó az étel készítését végző főzőkonyhára előzetes leadja a saját éthordóját, melybe – a főzőkonyha által végzett előzetes zsíroldó-fertőtlenítő mosogatást követően – a főzőkonyhán tálaljuk ki az ételt. Ebben az esetben a fogyasztói éthordóba tálalt étel kiadása is a főzőkonyhán történik.

Az Önök főzőkonyhája a veszprémi Jendrassik iskola, Veszprém Március 15-e u 5.

 

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy azt a lehetőséget élelmiszerbiztonsági okokból nem tudjuk biztosítani, hogy közvetlenül a fogyasztó saját éthordójába végezzük a tálalást, valamint az ételek átadását követően a tárolásból vagy a nem megfelelő újrahőkezelésből adódó problémákért felelősséget nem tudunk vállalni!”

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum