Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Számítógépes

Informatika szakkör

A szakkör elsődleges célja a tehetséggondozás és a tanulmányi versenyekre való felkészítés. A diákok már 4. osztálytól járhatnak a foglalkozásokra, akol elsajátíthatják a Logo programozás rejtelmeit. Reményeim szerint, olyan szinten, hogy indulhatnak a Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny. Tudásukat bővíthetik a kép- és film szerkesztési ismeretekkel, szövegszerkesztési, prezentáció készítéssel, lego robot programozással. Természetesen nem csak tanulunk, de a logikai játékok világában is összemérhetik tudásukat tanulóink.

A felsőtagozaton: 5-8. osztályban bővítjük ismereteinket és még több tanulmányi versenyen indulunk. Itt már nem csak az országos tanulmányi versenyekre készülünk fel, hanem a környék középiskolái által meghirdetett informatikai versenyekre is. Tudásukat nem csak egyéni teljesítményük alapján mérhetik fel, de csapatban is megtanulnak dolgozni.

Terveink között szerepelnek az iskola által szervezett informatikai versenyek is, ahol különböző játékos feladatokat oldhatnak meg a tanulók.

Ravasz Imréné

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum