Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 5 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Tájékoztatás 3 – Tantermen kívüli, digitális munkarend

Tisztelt Szülők!

Kedves Diákok!

Tájékoztatom Önöket a megjelent Kormányhatározat és a Tankerületi Igazgató utasítása alapján a következő intézkedések lépnek életbe:

Az új munkarenddel kapcsolatosan a következő tájékoztatást, ajánlást adom, és kéréseket fogalmazok meg.

A tantermen kívüli munkarendre történő átállás azt jelenti, hogy az iskolában nem tanítási szünet van, hanem más módszerekkel történik az ismeretek megosztása, majd azok számonkérése. Mindannyiunk célja az, hogy eredményes tanévet zárjunk.

Kérem, a diákok otthon tartózkodjanak, ami az oktatás eredményessége szempontjából is fontos, és azt a célt is segíti, ami az intézkedés meghozatalához vezetett, hogy ne alakuljanak ki gócpontok a járványban. Viselkedjetek felelősségteljesenkerüljétek a csoportos találkozásokat, közös programokat.

2020.03.16.-tól a Tankerületi Központ nagyon indokolt esteben megszervezi a tanulók felügyeletét. Indokolt estnek tekinthető amikor a szülők otthon nem végezhető közfeladatot, közszolgáltatást, járványügyi feladatot látnak el. Ez alapján kérem, hogy március 16. 8:00 ig az iskola email címére vagy központi telefonszámán 88-426-102 jelezzék ezt az igényüket.

2020.03.16-án hétfőn  7:00 és 17:00 között minden gyermek felszerelését maradéktalanul vigyék haza. Az épületbe egyszerre 20 fő szülő jelenlétét engedélyezzük. Kérjük, türelemmel várakozzanak az udvaron.

Az étkeztetés önkormányzati feladat, amelyben az iskola csak közreműködőként vesz részt. Javasoljuk, hogy az étkezést otthon oldják meg. Kérjük, csak nagyon indokolt esetben vegyék igénybe.

Az új munkarend a pedagógusok számára is új helyzet, kihívás. Igyekszünk minél előbb információkat nyújtani a munkarenddel, tantárgyi tematikával, számonkérési formákkal kapcsolatosan. Ezeket az információkat az iskolai honlapon találják majd meg. Minden fontos információt a KRÉTA felületen fogunk megosztani. Kérjük , hogy akinek nincs vagy nem működik a KRÉTA hozzáférése az e-mailben jelezze az iskola felé. Fontos, hogy a KRÉTA rendszert mindenki telepítse (telefonra is), használja, mivel azon keresztül tudunk üzeneteket, kérdőíveket eljuttatni a gyerekek és a szülők számára is. Kövessék figyelemmel! Az első tanulással kapcsolatos információk várhatóan hétfőn délután kerülnek fel.

Lengyel Károly

intézményvezető

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum