Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

 1. december 16.

 

Jó reggelt kívánok kicsiknek és nagyoknak! A 2019-es év utolsó sulirádiós adásával köszöntünk Benneteket! Ugye milyen gyorsan elszállt ez a néhány hónap s hamarosan itt a megérdemelt pihenés.

 

Kedves felsős diákok! Licsárné Erika néninek  és minden diáknak,  külön is nagy-nagy köszönet az 5.c osztálynak és Ravasz Ildikó osztályfőnöknek, hogy jótékonysági sütivásárra finom süteményeket hoztak, mindenkinek aki vásárolt és köszönöm Lőrincz Panna, Zalai Dorina és Németh Lili a 7.b-s és az 5.c-sek diákoknak, akik lelkesen segítettek az árusításban, így 30.600 Ft-tal támogathatjuk a „Gyermekekkel a Kutyáért” alapítványt és védenceiket. Köszönhetően tanár kollegáim segítségének, igazi ünnepváró hangulatban telt a felső tagozaton az adventi kézműves és játékdélután.

 

Kedves alsós és felsős diákok! Itt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy csütörtök 14 óráig még várjuk a kutyusoknak szánt adományokat, melyet a felsős portán kérünk leadni.

Köszönjük az alapítvány nevében az eddig érkezett sok-sok értékes felajánlást. A hirdetőkön is olvashatjátok, hogy mit gyűjtünk a mentett és terápiás kutyusoknak.

 

Elismerés és jutalom jár Érsek Mózes 6.a,  Vadas Bence 5.b-s, Hargitai Zsófia és Slavonics Gergő 5.c osztályos diákoknak, akik saját készítésű,  gyönyörű szép díszeket küldtek a karácsonyfadísz készítő pályázatunkra, melyek már ékesítik a karácsonyfánkat.

Kérem őket, hogy a mai napon a 4. szünetben vegyék át a diákönkormányzat jutalmát Zsuzsa nénitől.

 

Birnbauer Botond a 4. c osztály tanulója az elmúlt évben több versenyen is jeleskedett. A Budapesten megrendezett Országos Mozgásjavító Kupán a következő versenyszámokban ért el szép sikereket: 100m gyorsúszás 1. hely, 50m mellben 1. hely, 50m gyorson 1. hely, 50m hátúszás 1. hely

 

December 7-én a veszprémi Március 15. úti uszodában a Körzeti Diákolimpia döntőjében

100m gyorsúszásban 5. helyen, 100m hátúszásban 2. helyen végzett.

Gratulálunk Botinak!

 

Az OKOSKODÓ eheti kérdésére adott jó választ és megfejtők neveit Vadas Márktól hallhatjuk.

 

Brunszvik Teréz grófnő állított először 1824-ben Magyarországon karácsonyfát, Martonvásáron. Szép megfejtéseket kaptunk Répási Csanád a 3. b-s, Kovács Máté az 5.c-s és Répási Csanád a 6.a-s diákoktól.

 

A karácsonyi ünnepkör kérdéseire a legtöbb jó megfejtést küldő diákjaink Répási Csanád 3.b, Kovács Máté 5.c Répási Gellért 6.a. Ők a diákönkormányzat ajándékait a 4. szünetben vehetitek át Zsuzsa nénitől a DÖK faliújságnál. Vadas Márknak pedig köszönjük a feladványokat.

 

Kedves diákok! Utolsó alkalom volt a mai, hogy köszönthettelek Benneteket a sulirádión keresztül. Mivel januártól nyugdíjba vonulok, szeretném megköszönni nektek, hogy hétről-hétre érdeklődve hallgattátok azokat a híreket, amelyeket mi nagy szeretettel osztottunk meg veletek.

Kívánom, hogy továbbra is legyen részetek sok sikerben és élmény teli diákéletben, egyúttal kérem, hogy januártól a sulirádióban fogadjátok Légrádiné Fazekas Enikő nénit is szeretettel és odafigyeléssel.

 

 

2019.12.4-én került megrendezésre a „Ki miben tudós?”  megyei szintű verseny, melynek az energiatakarékosság volt a témája Iskolánkból két csapat indult. 

 

I.helyen végzett  a Logirobi csapata, melynek tagjai:

Marton Lilla, Kovács Jázmin  7. c

Pölös Petra, Kiss Natália  6. a osztályos tanulók és a

 

II.helyezett lett a  Geniusgroup csapata, tagok:

 

Vámosi Kamilla, Tóka Máté, Fischer Anna, Kolozsvári Petra  7. c osztályos tanuló

 

Felkészítők: Bán Mihály, Pásztor Róbert és Ravasz Imréné (Ildi néni) Mind két csapat kiválóan teljesített.  Gratulálunk nekik.

 

A logo programozási versenyt iskolánkban 2019-11.28-án rendeztük meg három korcsoportban. A feladatokat Morvai Gabi és Ravasz Imréné állította össze és a tanulókat is ők készítették fel.  Eredmények:

 

4.osztály:

 1. Ondró Máté
 2. Németh Áron
 3. Keresztes Kornél
 4. Fenes Botond
 5. Kovács Bálint
 6. Gelléri Gábor

Országos fordulóban indul:

 1. Ondró Máté
 2. Németh Áron
 3. Keresztes Kornél

 

7-8. osztály

 1. Érsek Titusz
 2. Vámosi Kamilla
 3. Kolozsvári Petra
 4. Grám Bottond és

          Marton Dániel

 1. Renácz Róbert

Országos fordulóban indul:

 1. Érsek Titusz
 2. Vámosi Kamilla
 3. Kolozsvári Petra
 4. Grám Botond és

         Marton Dániel

 1. Renácz Róbert

 

Márai Sándor karácsonyi gondolataival kívánok a magam és a Diákönkormányzat nevében békés, boldog, örömteli karácsonyi ünnepeket! Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.

 

Meghitt, meglepetésekkel teli karácsonyi ünnepeket kívánunk nektek és sikeres újesztendőt! BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK! (Vivien, Zsuzsa néni, Bence)

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum