Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2019.március 04.

 

Jó reggelt, szép napot kívánok kedves diáktársak! A héten már március havában járunk és köszöntsük tisztelettel március 8-án a lányokat és a hölgyeket.

 

Szeretettel köszöntöm és kellemes hetet kívánok valamennyi diáktársamnak.

Kedves diáktanácstagok, pénteken 14 órakor tartja a soron következő ülését a diáktanács a 004-es teremben, ahol kérjük, hogy osztályonként legalább 1 fő képviselje osztályát.

 

Csatlakozva Vivienhez és Ádámhoz magam is kellemes napot és élménydús hetet kívánok kicsiknek és nagyoknak. A pénteki diáktanácsülésen nem csak a farsangi tapasztalatokat, hanem az ötletládába érkezett névvel ellátott javaslatokat is sorra vesszük.

Szomorúan tapasztaltuk néhány 6.-as napközissel, akik segítettek összesíteni a javaslatokat, hogy egyesek kukának használják, mások otromba, sértő és oda nem illő megjegyzéseket dobáltak be az ötletládába, természetesen név nélkül.

Kérlek ne tegyétek, mert nem jópofa dolog és nem ezzel a céllal helyeztük el a dobozkát.

 

Informatikai híreket szeretnénk veletek megosztani Ravasz Ildi néni jóvoltából.

Az informatikai szakkörösök és nem szakkörösök az idén is sokféle versenyen vesznek részt, ezek egyike az Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny, melynek első fordulója után iskolánkból 12 tanuló jutott a megyei fordulóba!Iskolánkat két tanuló képviselte a Kozma László Országos Informatikai Alkalmazói Tanulmányi versenyen,a nehéz versenyt követően Érsek Mózes 5.a osztályos tanuló valamint Dobos Benedek 6.b-s tanuló jutottak be a második fordulóba.

A Vigyázz kész pénz pénzügyi vetélkedőn induló 7 csapatból négy, a Totálcsőd, Menő many, GHT és a Kamat kalandorok vehetnek részt iskolánkat képviselve a második fordulóban. Gratulálunk diákjainknak és felkészítőjüknek, eredményes felkészülést és sok sikert kívánunk a további fordulókhoz.

A honlapunkon már olvashatóak a tanulók és a csapatok nevei.

 

Kedves diákok! Az Okoskodó fejtörő játékunk múlt heti kérdésére, amely az volt, hogy naponta átlagosan hány órát alszik egy macska, a jó válasz – a Wikipédia szerint – átlagosan 13-14 órát, de elfogadtuk a 12-16 óra közötti megfejtést is.

Örültünk, hogy az alsó tagozatból is sok jó megfejtés érkezett. Grám Lili 4.a, Hageman Kata 4.a, Vadas Márk 6.b, Szilák Emma 2.a, Vörös Nóra 4.a, Heizer Alíz 4.a, Szilák Noémi 4.a, Pfenning Luca 4.a.Gratulálunk!

 

Zsuzsa néni eheti feladványa a házi kedvencek témakörben a következő. Mivel táplálkozik a tengeri malac, sorolj fel legalább három táplálékot.

 

Iskolánk lány röplabda csapatai ismét sikeres hétvégét tudhatnak a hátuk mögött! Városi Röplabda Diákolimpián vettek részt szombaton, ahol a III. Korcsoport a 2. Helyet, a IV. Korcsoport az első helyet szerezte meg és elnyerte Veszprém város legjobb negyedik korcsoportos csapatának járó kupát! Gratulálunk a csapat tagoknak! Az ezüst csapat tagjai: Mária Kata, Ködöböcz Emma, Csóka Léna, Steigauf Fruzsina, Steigauf Dorina, Fischer Anna, Süveges Kata, Baróti Nóra

Az aranycsapat tagjai: Csizmazia Lili, Csóka Panna, Komáromy Liza, László Nikolett, Lesetár Alexandra, Mária Kata, Mészöly Rozina, Szabó Zsófia, Szűcs Dorina. Gratulálunk a lányoknak és felkészítőjüknek Orbán Zsoltnak is.

 

Március 8-án, a Nemzetközi Nőnapon tisztelettel fordulunk a nők, lányok és asszonyok felé. Tudnunk kell, hogy a múlt század elején, hosszú küzdelem után vívták ki a nők, hogy a férfiakéval egyenlő jogokat élvezhessenek pld. elnyerve választójogot.

Magyarországon 1914 óta ünnepeljük a nőnapot, ma már békésebb módon, virággal, édességgel köszöntve a család nőtagjait és az ismerős lányokat.

Kedves hölgyek! Fogadják, fogadjátok szeretettel Kéri Imre gondolatait, nőnapi köszöntőként

Nyíljon ma nektek hóvirág, holnap tulipán és rózsa,

Érintse homlokotok mindennap a szeretet csókja.

S egyben szép napot, örömteli hetet kívánunk mindenkinek, átadva a szót Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum