Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2019.február 25.

 

Sziasztok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió februári utolsó   adásával jelentkezünk.

A hétvégét a farsang jegyében töltöttük, szerintem a dózsás farsangon remekül szórakoztunk, köszönhetően a szervező Lambert Zsuzsa néninek, a segítő diákoknak, tanároknak és szülőknek, egykori dózsás diáktársaknak és a felsős farsang hangulat felelősének, egykori diákunknak Szalai Attilának.

 

Kérünk Benneteket, aki szeretné a farsangon készült jelmezes fotóit, videóit, élménybeszámolóját megosztani a honlapunkon, az küldje el azt iskolánk e-mail címére.

 

Szép napot kívánok dózsás diákok! Csatlakozva Ádámhoz, ahogy magam is tapasztaltam kicsik és nagyok is remekül érezték magukat, ismét jó kis mulatság volt az ez évi dózsás farsang. Örültünk, hogy mindenki kulturáltan tudta jól érezni magát.

Kíváncsiak vagyunk a véleményeitekre, melyet az ötletládán keresztül szívesen fogadunk.

Ezúton szeretnénk megköszönni a diákság nevében valamennyi támogatónknak a tombola felajánlásokat. Sok diák is küldött értékes tombolatárgyakat, neveik hamarosan olvashatóak lesznek a faliújságon, köszönjük.

Külön köszönetemet fejezem ki a tombolaárusításban segítő diákoknak, akiket megkérek, hogy az 2. szünetben keressenek meg valamint a tanár kollegáknak, az iskola valamennyi dolgozójának, a szülőknek és minden diáknak, akik a helyszínek dekorálásában, berendezésében segédkeztek, külön is kiemelve a 8.c-s diákokat. Külön köszönet a konyhás néniknek és a Hungast- BakonyGasztnak az ízletes teáért.

 

A farsangi csocsó és dartsverseny helyezettjei a mai napon a 3. szünetben vehetik át jutalmaikat Zsuzsa nénitől a faliújságnál.

 

A farsangi előkészületek miatt Zsuzsa néni a jövő héten értékeli az OKOSKODÓ megfejtőit, de a kérdésére adott helyes válasz az volt, hogy a kutya átlagosan 12 évig él.

Zsuzsa néni eheti kérdése a házi kedvenceink témakörben a következő, a macskák átlagosan naponta hány órát alszanak?

 

Múlt héten volt a Bem József Matematikaverseny eredményhirdetése, melyre iskolánkból 3 tanuló kapott meghívást. A körzeti és megyei fordulók pontszámai alapján a következő eredményeink születtek:

Ondró Máté 3. osztály: 1. helyezés felkészítő: Gálné Gacsal Erika

Vámosi Kamilla 6. osztály:3. helyezés felkészítő: Széplaki Lea

Érsek Titusz 7. osztály: 9. helyezés felkészítő: Tislérné Ferencz Anett

Gratulálunk a szép eredményekhez!

 

Megkérem a 8. c diákjait péntektől kezdően, márciusban az iskolatej és gyümölcs szállítására, köszönjük az eddig segítő diákoknak is, hogy lelkiismeretesen teljesítették vállalásukat.

 

Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk! Szeretettel köszöntjük Zsuzsa nénivel együtt a név- és születésnapjukat ezen a héten. Megköszönve figyelmeteket most átadom a szót Márta néninek.

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum