Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég3 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

  1. március 06.

 

Sziasztok, kedves dózsás diáktársak! A sulirádió 6-ai adásával jelentkezünk. A tavaszias idő bizonyára sokakat csábított a szabadba a hétvégén, a bringátokat viszont készítsétek fel a túrázások előtt.

Szép napot, kellemes hetet kívánok dózsás diákok! Köszönjük szépen Bencsik Éva néninek, hogy a farsangi tombolán nyert, március 14-re szóló kézilabda meccsre szóló belépőjegyeit, a diákönkormányzat javaslatára, a farsangon segítőknek ajánlotta fel.

Kedves felsős diákok! Március 29.-én (szerdán) 14 órakor az 1-es tornateremben rendezzük meg a felső tagozatos tanulóknak a focibajnokságot a diákönkormányzat támogatásával. Az 5-6. osztályok valamint a 7-8. osztályok mérkőznek majd egymással. Jelentkezni 7 fő csapatokkal lehet (5 játékos és 2 tartalék) Csapó Mariann néninél és Orbán Zsolt bácsinál a fiú, lány és vegyes csapatoknak is. Várjuk a focizni szerető diákok jelentkezését.

Ez alkalommal is szeretnék sok sikert, eredményes részvételt és tisztes helytállást kívánni, azon lánycsapotoknak, akik Orbán Zsolt tanár úr szakmai vezetésével iskolánkat képviselik a szombati, 8.30 órakor a műfüves Vasas pályán kezdődő városi lány focibajnokságon. S akinek kedve és ideje engedi, menjen szurkolni a lányoknak.

Csillag Zsolt halak témakörben feltett múlt heti kérdésére a helyes a választ Zsolt olvassa fel, és eheti kérdését.

Csillag Zsolt 5. c kérdése: A jó válasz 1 bottal horgászhatsz, ha még nem múltál el 18 éves és nem tetted le a horgászvizsgát.

Eheti kérdésem: Hány kilós és hány centis az a harcsa, amelyet a Dunában és ez egyben világrekord is? (275 cm 158 kilós)

Kedves Dózsás diákok!

A tavalyi nagy siker után az angolos munkaközösség szervezésében idén is megrendezzük Szent Patrik napi felvonulásunkat 2017. március 17-én, pénteken 14.00-tól. Az Írország védőszentjéről elnevezett parádé az egész világon igen népszerű.

A rendezvényt idén is számos kísérő program előzi meg. Mindenek előtt meghirdetünk egy plakátversenyt a felsős osztályok között, ezúttal „Fesztiválok a világ körül” címmel. Munkáitokat egy zsűri fogja értékelni, ínycsiklandozó jutalomért! A mindennapos testnevelés keretében ezen a napon, izgalmas sorversenyeken vehettek rész. A napközis foglalkozások keretében pedig Szent Patrik napi kézművesedést próbálhattok ki.

Kedves alsós angolos osztályok! Tavaly is elkápráztattatok bennünket gyönyörű és ötletes Szent Patrik napi transzparenseitekkel. Kérünk benneteket, hogy ezt idén is tegyétek meg. Mi pedig a felvonulás előtt egy kis meglepetéssel kedveskedünk nektek!

Március 17-én délelőtt a szünetekben meglepetések várnak rátok!

Öltözzetek tehát zöldbe ezen a napon, érezzétek jól magatokat és találkozunk 14.00-kor az udvaron a Dózsás Szent Patrik napi felvonuláson! Hiszen ahogy a mondás tartja: „ EZEN A NAPON MINDENKI EGY KICSIT ÍR!”

Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk!  Szeretettel köszöntjük Zsuzsa nénivel együtt a név- és születésnapjukat ezen a héten ünneplőket, sok örömet és boldogságot kívánva nekik!Most átadom a szót Márta néninek .

 

Hunyadvári Ádám                                  Lambert Zsuzsanna

6.c osztályos diák                                    felsős DÖK segítő tanár

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum