Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

  1. február 13.


Jó reggelt kívánok kedves dózsás diákok! Kivételesen most Hunyadvári Ádám nélkül köszöntelek Benneteket, aki a Petőfi Színház ifjúsági  előadásban játszik Göndör Dáviddal és másokkal együtt

Szűcs László színész kifejezetten a társulat tagjaira szabva írta a Madarat tolláról című mesejátékot. A színész így vall a darabról. „A barátság nagyon fontos dolog. Ha van barátunk, nem vagyunk magányosak, együtt könnyebben leküzdjük a nehézségeket, vidámabb a világ. Ez a mi történetünk fő üzenete. Közben persze jókat nevethetünk a parkbéli madarak csetlésein, botlásain.”  A mesejátékot februárban több alkalommal is műsorra tűzi a teátrum.

Javaslom, hogy akinek lehetősége van rá, nézze meg a darabot és a benne szereplő diákjainkat.

Kedves diákok! Az elmúlt egy hónapban a 4. b osztály diákjai az állatvilág témakörben tettek fel érdekes kérdéseket, melyre a helyes választ beküldők neveit most hallhatjátok. A legtöbb helyes megfejtőt jövő hét hétfőn jutalmazzuk majd.

  1. b osztályos diákok. Múlt heti feladványunk helyes megfejtése a következő: Az év rovara a mezei tücsök volt 2017-benpedig a nagy szarvasbogár lesz.

Mindkét kérdésre helyesen válaszolt:

Csillag Zsolt, Csomai Bianka, Molnár Dia, Martonosi Emma, Somlai Gellért, Arnhoffer Márton, Jámbor Hanna,Dobos Benedek, Lakatos Dávid,

Lakatos Kristóf

Csillag Zsolt 5.c osztályos diákunk vállalkozott arra, hogy a horgászat témakörben tesz fel nektek kérdéseket az elkövetkezendő 4 hétben.

Hány horog lehet egy felszerelésen?

Kedves diákok! Bódis Hanna Pfeiffer szindrómás csabrendeki kislány javára kupakgyűjtésünket folytatjuk, s nagyon köszönjük, hogy a dózsavárosi Kiskertész bolt a műanyag zsákok felajánlásával támogatja az akciónkat, Tobak István pedig már két alkalommal is elszállította a sok-sok összegyűjtött kupakos zsákot Csabrendekre. A család köszöni szépen a Dózsa iskola közösségének a segítséget.

Köszönjük a felsős farsangra az eddig beérkezett tombola felajánlásokat és dekorációs kellékeket és keddig köszönettel fogadjuk a további tombolatárgyakat. A 8. b-sek a szünetekben árusítják a tombolaszelvényeket, érdemes vásárolni, hisz értékes nyereményeket nyerhettek. Aki szívesen segítene a dekorálásban és a helyszínek berendezésében, azt pénteken 14 órától várom a felső zsibongóban a diákönkormányzat nevében.

 

Kérem, hogy a portán elhelyezett jelentkezési lapra írja fel magát mindenki, aki a felsős farsangon beöltözik vagy műsorral készül, mert keddtől már nem tudjuk a jelentkezését elfogadni. A szervező diákönkormányzat nevében mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok a február 17-ei mulatságon.

Sok örömet és boldogságot kívánunk a név- és születésnapjukat a héten ünneplő diákoknak valamint jó egészséget mindenkinek. Megköszönve figyelmeteket, most átadom a szót Badacsonyi Márta néninek.


                                                       Lambert Zsuzsanna

Felsős diákönkormányzatot segítő pedagógus

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum