Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ február 06.

Sziasztok kedves dózsás diáktársak! Dorottya napján szeretettel köszöntjük a héten név- és születésnapjukat ünneplő diákokat!

Kedves felsős diákok! A február 17-ei felsős farsanggal kapcsolatosan néhány információ szeretnék megosztani veletek. Szívesen fogadunk tombolatárgyakat, melyet a főépület portáján adhattok le. Kérünk Benneteket, hogy olyan tombolatárgyakat hozzatok, melyet ti is szívesen hazavinnétek. Örülnénk, ha tudnátok hozni vagy készíteni a farsangi dekorációt is. Köszönjük a 8. b-seknek a vállalást, ők február 8-a, szerdától 100 Ft-os áron árusítják majd a tombolát. Az idei évben is értékes nyeremények várnak a szerencsésekre.

Kérjük, azon osztályok diáktanács tagjait és diákjait vagy osztályfőnökeit, akik beöltöznek vagy műsorral készülnek, hogy a portán elhelyezett jelentkezési lapon előzetesen iratkozzanak fel ehét péntekig. A farsang napján már nem tudunk a jutalmazás miatt elfogadni jelentkezéseket.

Köszönjük a 4. b osztályosok és Bánné Borbás Éva tanító néni állatvilág témakörben feltett érdekes kérdéseit, most az utolsó feladvány hangzik el a diákoktól. Az Okoskodó műveltségi játékunk értékelésére a jövő héten kerül sor, azon tanulókat jutalmazza a 4. b osztály és a diákönkormányzat, akik mind a négy kérdésre jó választ adtak. Nos halljuk az eheti Okoskodó kérdésünket.

A múlt heti kérdésünkre a jó megfejtés a következő:2016-ban a compó volt , 2017-ben a harcsa lesz az év hala.

Mindkét kérdésre 10-en válaszoltak helyesen.

Molnár Diána                     Marton Dániel

Arnhoffer Márton                       Nagy Rebeka

Somlai Gellért                    Csomai Rebeka

Bali Boróka                        Vadas Márk

Jámbor Hanna                   Böröcz Döníz

Eheti kérdésünk: Mi volt 2016-ban az év rovarja, s mi lesz 2017-ben? Csütörtök délig várjuk megfejtéseiteket.

Kiváló sporteredményekről számolhatunk be, Kerekes János 6.a osztályos diákunk a 2017.02.05-én megrendezett fedett pályás Országos Bajnokságán, Budapesten a 2000 m-en 6.55 perces időeredménnyel 3. helyezést ért el. Gratulálunk neki!

Hétvégén, Tatán ért véget a „4 város tornája” kézilabda versenysorozat, Győr, Budapest, Tata és Veszprém csapatai versengtek 3 korcsoportban, csapatonként összesen 12 mérkőzést vívtak. Iskolánkat U8-U9-U10 korcsoportban sikeresen képviselték a tanulók. U9 csapat 1. helyezett lett, az U8 csapat 2. helyezett lett, míg az U10 csapat a 3.helyezést érte el.

Dózsás csapat tagok

U9    Gáncs-Pethő Levente

Gáncs-Pethő Máté

Biernbauer Zsombor

Major Ákos

Kovács Benedek

Ender Dávid

Ender Richárd

U8    Szarvas András

Németh Zétény

U10  Hargitai Dániel

Németh Bulcsú

Gratulálunk minden érmesnek a kitartásukhoz,a küzdeni tudásukhoz, melyek elengedhetetlenek voltak a sikeres szerepléshez Köszönet, hogy Veszprém és a Dózsa iskola jó hírnevét ismét öregbítették.

Eheti programajánlónkban szeretném figyelmetekbe ajánlani a veszprémi Agórában, február 10-én, pénteken 17 órakor kezdődő  farsangi játszóházat, ahol lesz csuhézás, nemezelés, álarckészítés is.

Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk nektek!

                                       Lambert Zsuzsanna

                               diákönkormányzatot segítő tanár

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum