Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2017.február 20.

Sziasztok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió február 20-ai adását hallhatjátok. A hétvégét a farsang jegyében töltöttük, szerintem a dózsás farsangon, remekül szórakoztunk, köszönhetően az alsós és felsős diákönkormányzatnak és a segítő tanároknak és szülőknek.

Kérünk Benneteket, aki szeretné a farsangon készült fotóit vagy élménybeszámolóját megosztani a honlapunkon, az küldje el azt iskolánk e-mail címre, amely a honlapunkon és a DÖK faliújságon is elérhető lesz.

Szép napot dózsás diákok! Csatlakozva Ádámhoz, szerintem is jó kis mulatság volt az ez évi farsang. Kíváncsiak vagyunk a véleményeitekre, melyet az ötletládán keresztül szívesen fogadunk. Örültem, hogy mindenki kulturáltan tudta magát jól érezni. Ezúton is szeretnénk megköszönni a felsős farsang támogatóinak az értékes tombola ajándékokat, ők a Segway Bakony Túra Kft., Petőfi Színház, a Telekom Veszprém Kézilabda Club, Németh Csaba, Fiat Autószalon, a Tarnówi lengyel testvériskola valamint a Dózsa Iskoláért Alapítvány. Sok felsős diák is küldött értékes tombolatárgyakat, aki névvel küldték, azokét olvashatjátok az iskola honlapján. Külön köszönet illeti a diáksegítőknek, tanár kollegáknak, akik a tombola árusításban, a helyszínek dekorálásában valamint berendezésében segítettek név szerint is Bella Boglárka, Geng Szilvia, Major Eszter, Nemes Antónia, Gerencsér Zsófia, Pölös Gréta, Himmer Enikő, Balassa Viktória, Németh Márk, Méri Ákos, Csillag Zsolt valamint 6. a, 6.c és 5. osztályos diákok.

A Szaléziánum és a Kukkantó Házasság hete rendezvényhez kapcsolódó rajzpályázatán Kelemen Korina 1. a osztályos tanuló I. helyezést ért el. Szívből gratulálunk.

Szombaton rendezték meg Karcagon az asztalitenisz diákolimpiát, amelyen Epinger Márton 4.a osztályos tanuló első helyezést ért el. Gratulálunk, és további szép sportsikereket kívánunk neki.

A dunántúli regionális rangsorversenyen- melyet Veszprémben rendeztek február 19-én – 251 versenyző indult. A Veszprémi Judo SE 35 fővel képviseltette magát és az alábbi eredmények születtek. Helyezett dózsás diákjaink.

  1. helyezettek: Horváth Eszter, Pfenning Luca, Albert Anna Éva, Németh Bulcsú, Frantal Nándor
  1. helyezettek: Érsek Mózes, Mireider Félix, Windischmann Botond, Pfenning Hanna
  2. helyezett Samu Barnabás és
  1. helyezett lett Nagy Tamás. Szívből gratulálunk a kiváló sporteredményekhez a fiataloknak.

 

 

A 4. b osztályosok állatok témakörben feltett kérdéseire a legtöbb jó választ küldők Molnár Dia és Somlai Gellért voltak, gratulálunk nektek, valamint Marton Dániel, Arnhoffer Márton, Jámbor Hanna, Csomai Bianka és Csillag Zsolt is a díjazottak között van. Ők a diákönkormányzat ajándékait a mai napon a 3. szünetben vehetik át a DÖK faliújságnál.

Csillag Zsolt halak témakörben feltett múlt heti kérdésére a helyes a válasz, 3 horog van egy felszerelésen, most Zsolt olvassa fel a jó választ küldők neveit és eheti kérdését.

Csillag Zsolt 5. c kérdése:

Vadas Márk 4.c, Juhász Anna 4.b, Somlai Gellért 4.b, Németh Lili 4.b, Mária Ádám 4.b, Holl Zsófia 4.b, Samu Barnabás 5.a, Németh Ádám 5.b, Nagy Tamás 5.b, Marton Dániel 5.b, Geng Viktória 5.b, Szabó Viktória 5.b, László Nikolett 5.c, Molnár Diána 5.c, Rácz Csba 5.c, Segesdi Lili 5.c, Geng Szilvia 8.b, Bella Boglárka 8.b, Mária Kata

Mikor van a süllőre a horgászati tilalom?

Mielőtt meghallgatnánk iskolánk névadójára, Dózsa Györgyre emlékező műsort az 5. b osztályos diákok tolmácsolásában, a diákönkormányzat nevében a 2. szünetben, 9.45 órakor osztályonként 2 képviselőt várunk, Dózsa szobornál, ahol elhelyezzük a megemlékezés koszorúját .

Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk!  Szeretettel köszöntjük Zsuzsa nénivel együtt a név- és születésnapjukat ezen a héten ünneplőket, sok örömet és boldogságot kívánva nekik!

Megköszönve figyelmeteket, átadom a szót Márta néninek majd kérem, tisztelettel hallgassátok az 5. b osztály megemlékező műsorát.

 

 

 

Hunyadvári Ádám                                    Lambert Zsuzsanna

6.c osztályos diák                               felsős DÖK segítő tanár

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum