Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 3 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Felsős farsang a Dózsában

Felsős farsang a Dózsában

 

Az influenzajárvány sem tudta megakadályozni, hogy február 13-án, pénteken 16. 30 órától kezdetét vegye a felső tagozatosoknak szervezett farsangunk. A tavalyi évhez képest úgy gondolom többen voltunk, s öröm volt látni az egykori dózsás diákjainkat is. Szerintem jó kis mulatság volt, s örültünk, hogy mindenki kulturáltan tudta jól érezni magát az est folyamán.

Az farsangi mulatság zene-és hangulatfelelőse ez évben is Szalai Attila, egykori dózsás diákunk volt aki, mindent megtett azért, hogy a diáksereg jó hangulatban és kulturáltan remek zenékre szórakozhasson.

Örültünk, hogy a jelmezversenyen 6 osztály, nagyon ötletes csoportos jelmezzel (5.a, 5.b, 5.c, 6.c, 8.a, 8.b) és Cseh Eszter 7.c, Böröcz Döníz és Faragó Kíra 6. b, mint macskalányok, Kiss Martin 5. c osztályos, mint cowboy és Gerencsér Zsófia 8.b-s, mint a félelmetes kaszás mutatkozott be. Az első helyet megosztva a 8.a és a 6.c osztály érdemelte ki, elnyerve ezzel egy gyönyörű és finom tortát valamint egy csoportos belépőt a veszprémi műjégpályára. A zsűri valamennyi résztvevőt jutalmazta, többek között tortát is nyerhettek a beöltöző osztályok.

A jelmezversenyt követően kezdetét vette a méltán népszerű csocsó és darts verseny, a karaoke és természetesen a büfé is várta a finom falatokra és hűsítőre vágyókat.

Mint a korábbi években, az idén is népszerű és látogatott volt a tea és kávéház, ahol az 7. b osztály vállalta a házigazda szerepét.

A tombolán megnyerhető értékes jutalomtárgyak is sokakat csábítottak, 8. b osztályosok által árusított tombolaszelvény megnyerésére.

Ez évben is izgatott várakozás előzte meg a 18.30 órakor kezdődő tombolahúzást, melyhez a tanulókon és a diákönkormányzatunkon (torták és ajándéktárgyak) kívül a Segway Bakony Túra Kft., a Telekom Veszprém Kézilabda Club, a Németh Csaba, a Petőfi Színház, Mátrix Számítástechnika, a Fiat Autószalon, a tarnówi lengyel testvériskola és a Dózsa Iskoláért Alapítvány ajánlott fel ajándékokat. Köszönjük támogatásukat! Sok felsős diák is küldött értékes tombolatárgyakat, aki névvel küldték, azokét hamarosan olvashatjátok az iskola honlapján. Külön köszönet a diáksegítőknek, tanár kollegáknak, akik a tombolaárusításban, a helyszínek dekorálásában valamint berendezésében segítettek név szerint is Bella Boglárka, Geng Szilvia, Major Eszter, Nemes Antónia, Gerencsér Zsófia, Németh Márk, Méri Ákos, Csillag Zsolt valamint 6. a, 6.c és 5. osztályos diákok.

A tombolahúzást követően jutalmaztuk a csocsó- és darts verseny helyezettjeit s este nyolcig még mindenki kedvére táncolhatott.

A farsangunk zavartalan előkészítését és sikeres lebonyolítását a Dózsa iskola tanári kara és dolgozói valamint a szülők segítették, külön köszönet a büfében szolgálatot vállaló anyukáknak és apukáknak, s azoknak is, akik segítettek a helyszínek berendezésében.

A diákok véleménye szerint a 16.30-20 óráig tartó farsang programja változatos és sokszínű volt, dicsérték zeneszolgáltatást, a büfé kínálatát, ötletesnek találták a jelmezeket.

A márciusi diáktanács ülésén még értékeljük a farsangot, ezért várjuk a jobbító szándékú javaslatokat és ötleteket. Kíváncsiak vagyunk a véleményeitekre, melyet az ötletládán keresztül szívesen fogadunk. Élménybeszámolótokat, fotóitokat megoszthatjátok a honlapunkon.

                                                        A szervező Diákönkormányzat nevében:

Lambert Zsuzsanna

Felsős diákönkormányzatot segítő tanár

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum