Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016.szeptember 12.

Szép és mosolygós napot kívánok mindenkinek! Kívánom, hogy a tanév harmadik hete is tartogasson sok új élményt és még tartson sokáig ez a kellemes nyárutó. Mária napján köszöntöm a héten név- és születésnapjukat ünneplőket, sok örömet és boldogságot kívánva mindannyiotoknak.  

A mai napon, délután 2 órakor tartjuk a felsős Diákönkormányzat alakuló ülését a könyvtárban, ahová osztályonként 2 diákot várunk. Örülnénk, ha hoznátok azokat az ötleteiteket, program javaslatokat, mellyel színesíthetnénk a dózsás diákéletet. Várhatóan vendégünk lesz Lengyel Károly igazgató, aki maga is szívesen válaszol kérdéseitekre és észrevételeitekre.

6TroypA8cA diákönkormányzat az idén is meghirdeti az őszi papírgyűjtést, október 10-14.-ig naponta 7.00-17.00 óráig lehet hozni majd a papírhulladékot. Tehát már most érdemes gyűjtenünk odahaza és ismerősöktől is a papírt, hisz bizonyára ti is tudjátok, hogy az érte kapott pénzből az osztályok sok-sok mindent tervezhetnek.

A Nemzeti Alma Program jóvoltából hétfőtől-csütörtökig érkezik friss gyümölcs az iskolánkba, előre is köszönjük vállalkozó felsős fiúknak, ha áthozzák a felsősök gyümölcsös kosarát.

Szeretném nektek ajánlani a Petőfi Színház nyílt napját, ahol szombaton velem is találkozhattok. Sokféle érdekes, színes és játékos program többek között kulisszajárás, társasjátékok, hétpróba,zenés műsor a színház művészeivel  várja a kicsiket és nagyokat délután 3 órától a Színházkertben.

Első ízben rendezik a Fiatalok Napját, pénteken 15 órától a Veszprém Aréna előtti téren, s mivel várnak, lesz hibridautó bemutató, kézművesedés, rekeszmászás, porcelánfestés, marcipánkészítés és sport bemutatók. Majka és Curtis lesz a sztárvendég 21.30 órától az ingyenes rendezvényen. Szórólapokat a DÖK faliújságnál találtok.

Újra lesz VEHÍR futógála, amelyet szeptember 18-án, vasárnap 9 órától rendeznek, a História Kertben lesz a rajt és célállomás és a regisztráció 8.45 órakor, lesz iskolai váltó, 2 km-es kocogó és 21 km-es félmaratoni táv is a gyönyörű Völgyhíd környékén.

Zsuzsa nénivel együtt köszönjük a figyelmeteket és átadom a szót Jóska bácsinak.

                                                               Lambert Zsuzsanna
                                               Felsős diákönkormányzatot segítő pedagógus

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum