Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 4 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016.szeptember 05.

 

Szép és mosolygós napot kívánok nektek Hunyadvári Ádám 6. osztályos diákkal együtt! A dózsás sulirádió első jelentkezését halljátok.
Itt van az ősz, itt van újra…, s nem csak az ősz köszöntött ránk, hanem ezzel együtt a múlt héten mindenkinek becsengettek. Lehet hogy nem mindenki, de biztosan sokan izgalommal vártátok az új tanévet és a társaitokkal,tanáraitokkal való találkozást. Kívánom, hogy a tanév hozzon tartalmas, vidám és élmény teli diákéletet.
A kis elsősöket nagy szeretettel köszöntöm a dózsás diákok nevében, kívánva, hogy jelentsen minden nap új élményt számotokra.
Egy hét múlva, hétfőn 14 órakor tartjuk a felsős diáktanács alakuló ülését a könyvtárban, ahova osztályonként 2 fő várunk, ekkor megbeszélnénk a diáktanács munkatervét, ezért szívesen vesszük az ötleteiteket és javaslataitokat.
Szeretnénk folytatni az Ötletládán keresztül véleményeitek bekérését, mintahogy októbertől az arra vállalkozó osztályok részvételével folytatnánk az Okoskodó fejtörő játékunkat.
A mai naptól indul a felsős diák folyosó ügyelet a főépületben, kérem 8.a osztályos diákokat és az őket hetente követő ügyeleteseket, hogy szíveskedjenek betartatni, a felsős diákoktól pedig a szünetek rendjének betartását.
Itt szeretném minden diák figyelmébe ajánlani, hogy az 5. óra után a szünet nem 10, hanem 15 perces lesz, így a 6. óra 13 órakor kezdődik, a további óraközi szüneteket nem érinti a csengetési rend változása. Reméljük, hogy így nyugodtabb körülmények között tudtok majd az 5. óra után ebédelni, de kérem, hogy a kihelyezett ebédelési rendet is legyen szíves mindenki betartani.
Az iskolai diákbüfében továbbra is elérhető áron fogyaszthattok tízórait. Köszönet 8.c osztálynak, hogy vállalták a büfészolgálatot az őszi szünetig.
Az első hét mindenkinek egy kicsit próba hét is volt, hisz apróbb változások még lehetnek az iskolai életünkben, de szeretném kérni tőletek, hogy legyünk megértőek, türelmesek és segítőkészek egymáshoz, különösen a felsős diákok legyenek a kicsik segítségére.
Heti programajánlóban szeretném a figyelmetekbe ajánlani iskolánk gazdag szakköri kínálatát, melyekről osztálytanítóitok és osztályfőnökeitek adnak majd tájékoztatást.
S az iskolában működő judo és vivószakosztályba is várják a sportolni szeretőket.
Végezetül Mária napján szeretném köszönteni héten név- és születésnapjukat ünneplőket, sok örömet és boldogságot kívánva mindannyiotoknak. Teljen kellemesen a napotok és a hetetek!
Kívánjuk, hogy ne legyen nehéz senkinek sem az iskolatáska és gyarapodjon sok ismerettel és élménnyel nap, mint nap, mert én azt hiszem nagyon jó dózsás diáknak lenni.

Lambert Zsuzsanna
diákönkormányzatot segítő pedagógus

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum