Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Dózsás sportsikerek

Baglyashegyi futóverseny
Szeptember 10-én, Várpalotán a Baglyashegyen megrendezett futóversenyen iskolánk tanulója Birnbauer Zsombor, 3.b osztályos tanuló,a 2 km-es távon az 1. helyen végzett. Ugyanezen a versenyen Birnbauer Dalma, 5.b osztályos tanuló élete első 6 km-es versenyén, a 13 évesek között a dobogó 2. fokára állhatott. A nyári szünidőben, Németországban, Münchenben is rajthoz állhatott a 2 km-es távon, ahol szintén 2. helyezett lett. Szívből gratulálunk nektek!

Judo verseny Tatabányán
A szeptember 11-én, Tatabányán rendezték meg a Regionális Rangsoroló Versenyt, melyen az országos döntőkre lehetett kvalifikálni.

Iskolánkat 3 judoka képviselte, Hergovics Soma a 7. helyen végzett, míg az 5.c osztályos Németh Bulcsú és Frantal Nándor aranyéremmel térhetett haza Gratulálunk mindannyuknak!

Atlétikai versenyen a veszprémi dózsások
A veszprémi stadionban VEDAC atlétikai versenyt rendeztek szeptember 16-án, a dunántúli régió számára. Birnbauer Zsombor, 3.b osztályos tanulónk két versenyszámban is megmérette magát. 60 méteres síkfutásban 4. helyezett lett, 1000 m-en pedig a dobogó második fokára állhatott fel, Kocsis Máté ezen a távon korosztály harmadik lett. Vasárnap a VEHÍR futógálán 2 kmes távon, összetettben az 5. helyezett lett.

Birnauer Botond 1.c osztályos tanuló, kerekes székes kisfiú hand-bike (kézzel hajtható) biciklivel teljesítette a 2 km-es távot s a 4. helyen végzett.

Egy hétvége két judo verseny

Szeptember 17-én rendezték meg Egerben a hagyományos Tóth Péter Emlékversenyt, melyen a Veszprém Judo SE négy versenyzője vett részt. Az erős mezőnyben a Dózsa iskola tanulója, Hergovics Soma helyezetlenül zárt.

Vasárnap Tokodaltáró adott otthont a meghívásos cselgáncsversenynek. Itt 22 csapat 219 versenyzője küzdött az éremkért.

A veszprémi csapat fiatalabb generációja itt is letette névjegyét, mindenki éremmel tért haza.a Dózsa iskola tanulói közül a dobogó legfelső fokára Németh Bulcsú 5. c osztályos tanulónk álhatott fel, ezüstérmes lett Németh Zétény 2. b osztályos diák, Windischmann Botond a bronzérmet szerezte meg. Gratulálunk a tehetséges judósoknak és további szép sport sikereket kívánunk. S köszönjük a híradást a szülőknek.

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum