Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 6 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016.február 8.

 

imagesSziasztok kedves dózsás diákok! Ha egyetértetek velem, szerintem nagyon jó hangulatú volt az idei felsős farsangunk, de a diákönkormányzat nevében kérlek Benneteket, hogy az ötletládán keresztül ti is osszátok meg a véleményeteket velünk.

Kedves felsős dózsás diákok! Remélem, hogy valóban jól szórakoztatok a pénteki farsangon. Örülnék, ha, az iskola honlapján megjelennek élménybeszámolóitok. Vajda-Kovács Ági farsangi fotói hamarosan megtekinthetőek lesznek a honlapunk képgalériájában. Szeretném megköszönni a diákönkormányzat nevében  azon diákok segítségét, akik a dekorálásban, helyszínek berendezésében és a tombola árusításban részt vettek valamint a szüleiteknek, tanár kollegáimnak, iskolánk dolgozóinak, akik a programok előkészítésében és lebonyolításában segítségükkel nagyban hozzájárultak a rendezvény sikeréhez. Nektek diákok pedig azt, hogy kulturáltan szórakoztatok. Nagyon jó hangulatú volt a jelmezes és műsoros bemutatkozás.külön köszönet a vállalkozó kedvűeknek.

A farsangi darts és a csocsó verseny II. ill. III. helyezettjeinek szeretném a jutalmakat átadni, ezért kérem keressenek meg a mai napon a 2. szünetben.

Reméljük az alsós kisdiákoknak is élményekkel teli, vidám farsangolásban volt részük.

Kedves alsó tagozatos gyerekek! Közeleg a Valentin napja, február 14-e.Készítsetek egyénileg vagy közösen ehhez az alkalomhoz illő domborműves képeslapokat. A legszebb egyéni s osztálymunkákat jutalmazzuk. A kész munkadarabokat február 12-e, péntekig a 4. b osztályban várja Zsuzsi néni és Erika néni. A készülődéshez jó munkát kívánunk!

fffAz Okoskodó játékunk január havi nyertesei a diákönkormányzat ajándékát ma a 2. szünetben vehetik át Zsuzsa nénitől a tanácskozóban. Múlt heti kérdésünkre a helyes válasz 8 arany érmet nyertek a magyar sportolók a 2012-es londoni nyári olimpián. Helyes megfejtőink: Polgár Zsófia

Komlósi Milán, 6.b osztályos diákunk eheti kérdése a következő: Mikor és hol rendezték az első Forma 1-es futamot?

Labdarúgó házibajnokság közlemény

Szeretettel köszöntjük Zsuzsa nénivel együtt a név- és születésnapjukat ezen a héten ünneplőket, sok örömet és boldogságot kívánva nekik!

Élmény dús, szép hetet kívánok kicsiknek és nagyoknak!

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum