Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 3 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016.február 1.

 

images Kedves dózsás diákok! Kívánom a felső tagozatosoknak, hogy érezzék jól magukat a pénteki farsangon. Mindenkit buzdítok arra, hogy vásároljon tombolát, készüljön műsorral és öltözzön jelmezbe, hisz értékes nyeremények várnak a szerencsésekre. Továbbra is várjuk a tombola felajánlásokat, melyet a portán adhattok le.

Kérném, azon diákok, akik műsorral készülnek szerdáig adják le nekem vagy osztályfőnökeiknek a fellépők nevét, műsorszámot s annak időtartamát, a zenei alapot pendriven kérjük pénteken 17.00 óráig.

A nevelőtestület véleménye alapján azon tanulók, akik kettes magatartást kaptak ill. igazgatói figyelmeztetésben részesültek a félévi értesítő alapján, nem kapnak lehetőséget a farsangon való részvételre.

 Szombaton délután alsó tagozatos diákjainknak is élményekkel teli farsangolást kívánunk.

Január 28-án a Veszprémi Állatvédő Egyesület szervezésében vetélkedőn vett részt iskolánk a 4.b és 4. c osztályos csapattal, ahol második helyezést értek el. Tagok: Forintos Viktor, Geng Viktória, Keszi Jázmin, az Állatbarát szakkör tagjai a 4.b -ből , valamint László Nikolett és Hargitai Dániel a 4.c-ből.  Szívből gratulálunk és köszönet Simon Zsóka néninek a felkészítő és szervező munkájáért .

fffMúlt heti rejtvényünk helyes megfejtése: Batthány Lajos volt Magyarország első miniszterelnöke. Februári kérdéseink a sporthoz kapcsolódnak, s amelyeket a 6. b osztályos fiúk állítottak össze, első kérdésük hány arany érmet szereztek a 2012-es nyári olimpián, a magyar sportolók?

Szép napot, kellemes hetet kívánunk Ádámmal együtt, külön is szeretettel köszöntve a név- és születésnaposokat!

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum