Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Ünnepváró kézműves- és társasjáték délután a felső tagozaton

catsA felsős diákönkormányzatunk december 17-én invitálta a felső tagozatosokat a hagyományos adventi társasjáték és teadélután programját színesítve a kézműves délutánra.

 Az iskolánk ebédlője ünnepi díszbe öltözve, karácsonyi zeneszóval várta a diákokat és tanáraikat, hamar megteltek élettel az ünnepváró játszóház helyszínei.

Németh Erzsi néni segítségével mutatós ablakdíszt, Pigler Karcsi bácsival üdvözlőlapot, Ilcsik Andi nénivel üvegmécsest festhettek, Polgár Ildi nénivel hófehér karácsonyfa díszt és Pető Barbi nénivel mézes kalácsot díszíthettek az ügyes kezű nebulók.

Meglepetés program volt, hogy az 5.c osztály néhány diákja távirányítós autó modelljeit és drónjait is elhozta, így Kis Attila tanár bácsival nagy élvezettel próbálták ki azokat a játékos és vállalkozó kedvűek a folyosón és az udvaron.

Voltak osztályok, akik társasjáték délutánon töltötték együtt jó hangulatban az időt.

Köszönhetően egy pályázati támogatásnak új társasjátékokat is birtokba vehettek a diákjaink. Mindenkinek nagyon ízlett és jól esett ezen a téli délutánon a forró tea és a finom sütemény is, s akinek kedve volt illatozó narancsot is készíthetett.

Úgy gondolom, s látva a fotógaléria képeit, közel 100 diákunk volt részese az kellemes és családias hangulatú ünnepváró kézműves délutánnak. Emellett még szeretteit, saját kézműves ajándékaival is meglephette.

A felsős diákönkormányzat nevében szeretném megköszönni tanárkollégáimnak a rendezvény megvalósításához nyújtott segítségét, Vajda- Kovács Ágnesnek a remek fotókat, a diákoknak pedig a lelkes részvételt.

Ugye találkozunk jövőre is? 

    Lambert Zsuzsanna
Felsős  diákönkormányzatot vezet
ő


4
21

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum