Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Veszprémi Német Nemzetiségi Klub

2014.12.16-án kedden, a Veszprémi Német Nemzetiségi Klub karácsonyi ünnepségén az iskola 5-a osztályos tanulói Betlehemes játékukkal elvarázsolták a hallgatóságot,közönséget.

Szeretném Önnek is megköszönni,hogy lehetővé tette ezt az élményt nemcsak számomra ,hanem a többi résztvevő ember számára is,mert azt érzékeltem,hogy mindenkinek nagy élményt nyújtott.

A gyerekek csodásan énekeltek, a  szöveget szép kiejtéssel adták elő,és maga az egész egy szépen felépített nem hosszú de pont a figyelmet kellőképpen megragadó előadás, produkció volt.

Eddig ez volt nekem személy szerint a legjobbat alakító csoport,ezért is gondoltam,hogy ezt érdemes Önnek elmondanom,leírnom.

Szeretném ha a gyerekek felé is ez a dicséret eljutna,mert ott nem volt alkalom ezt nekik elmondani,legalábbis nekem,nem volt alkalmam ezt tolmácsolni feléjük.

Jó lenne ha ezt így ilyen lelkesen még a további években is gyakorolnák,és ha lehetőség van rá,bennünket máskor is így meglepnének.A gyerekek szülei is boldogan vettek részt ezen a kis előadáson,és látszott a büszkeség az arcokon.

Milyen szép is lenne ha mindez nem kopik majd és a lelkesedés nem apad el,és ezek a gyerekek boldogan szerepelve adják majd az élményt tovább.

Ez a kis csapat jól összeszedett,tudják a szerepet,és akarják is csinálni, ez érződött minden megnyilvánulásukból.

Egy szó mint száz,köszönöm,köszönjük.

Tisztelettel: Vörös Csabáné ,a német nyelvet értő,érzelmileg kötődő, egyéb titulusoktól mentes, nyugdíjas klubtag.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum