Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 3 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Pályaválasztási, továbbtanulási szülői értekezlet

MEGHÍVÓ PÁLYAVÁLASZTÁSI, TOVÁBBTANULÁSI SZÜLŐI ÉRTEKEZLETRE

Tisztelt Szülők!

Ezúton tisztelettel és szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Szülőket a november 24-én 16:30 órakor tartandó továbbtanulási, pályaválasztási szülői értekezletre. Az első részben az iskola pályaválasztási felelőse, Plutzer Ferencné tart tájékoztatást a továbbtanulási lehetőségekről, feladatokról, időpontokról. 17 órától a városi és városkörnyéki középfokú oktatási intézmények képviselői mutatják be iskolájukat, felvételi követelményeket. A beiskolázással kapcsolatos kérdéseiket előzetesen írásban is feltehetik, amelyeket az osztályfőnökök gyűjtenek össze.
Tájékoztatjuk a Szülőket, hogy azoknak a 8. osztályos tanulóknak, akik gimnáziumba vagy szakközépiskolába kívánnak továbbtanulni, központi írásbeli felvételi vizsgát kell tenniük matematikából és magyarból. Erre külön jelentkezési lapon kell jelentkezni, amit december 9-ig kell eljuttatni az írásbeli felvételi vizsgát szervező középfokú iskolák közül abba az egyetlen iskolába, amelyben a diák meg kívánja írni a felvételit. A központi írásbeli felvételi vizsga időpontja 2015. január 17. 10 óra.
Ehhez iskolánk segítséget szeretne nyújtani Önöknek. Ha a tanulók osztályfőnöküknél kérik, küldünk haza jelentkezési lapot, és amennyiben december 5-ig visszaküldik kitöltve, iskolánk eljuttatja a megjelölt középiskolába. Amennyiben nem kívánják a segítségünket igénybe venni, úgy maguknak kell gondoskodni arról, hogy december 9-ig beérkezzen a jelentkezési lap a középiskolába.

Veszprém, 2014. november 15.

Lengyel Károly Plutzer Ferencné
igazgató pályaválasztási felelős

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum