Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 5 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Továbbtanulási, pályaválasztási szülői értekezlet

TOVÁBBTANULÁSI, PÁLYAVÁLASZTÁSI SZÜLŐI ÉRTEKEZLET

 

Ezúton tisztelettel és szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Szülőket a november 25-én 16:30 órakor tartandó továbbtanulási, pályaválasztási szülői értekezletre. Az első részben az iskola pályaválasztási felelőse, Plutzer Ferencné tart tájékoztatást a továbbtanulási lehetőségekről, feladatokról, időpontokról. 17 órától a városi és városkörnyéki középfokú oktatási intézmények képviselői mutatják be iskolájukat, felvételi követelményeket. A beiskolázással kapcsolatos kérdéseiket előzetesen írásban is feltehetik, amelyeket az osztályfőnökök gyűjtenek össze.

Tájékoztatjuk a Szülőket, hogy azoknak a 8. osztályos tanulóknak, akik gimnáziumba vagy szakközépiskolába kívánnak továbbtanulni, központi írásbeli felvételi vizsgát kell tenniük matematikából és magyarból. Erre külön jelentkezési lapon lehet jelentkezni, amit december 10-ig kell eljuttatni az írásbeli felvételi vizsgát szervező középfokú iskolák közül abba az egyetlen iskolába, amelyben a diák meg kívánja írni a felvételit. A központi írásbeli felvételi vizsga időpontja 2014. január 18. 10 óra.

Ehhez iskolánk segítséget szeretne nyújtani Önöknek. Ha a tanulók osztályfőnöküknél kérik, küldünk haza jelentkezési lapot, és amennyiben december 5-ig visszaküldik kitöltve, iskolánk eljuttatja a megjelölt középiskolába. Amennyiben nem kívánják a segítségünket igénybe venni, úgy maguknak kell gondoskodni arról, hogy december 10-ig beérkezzen a jelentkezési lap a középiskolába.

Veszprém, 2013. november 18.

 

      Veress József      igazgató

        Plutzer Ferencné        pályaválasztási felelős

 

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum