Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Városlődi német nemzetiségi kulturális fesztivál

November 15-én a megye német nemzetiségi iskolái gyűltek össze a hangulatos bakonyi településen. Több mint 500 résztvevő mutatta be prózai, zenei és tánctudását.

Iskolánkat a 4.a és a 8.a tanulóinak tánccsoportja képviselte. A sok fellépő miatt minden évben hosszú idő telik el, mire a szereplés után értesülhetünk az eredményről.

Délután fél 4-kor az értékelés kezdetekor, nagy volt az izgalom, hiszen mindkét csoportunk remekül teljesített!! Csalódottságunkat nehezen lepleztük, mert a zsűri döntése alapján egyetlen csoport sem kapott arany minősítést. Az elért pontszámok alapján szólították ki az indulókat. A 3. legmagasabb pontszámot a kicsik, megelőzve sok felsős tanulót, a 2. legjobbat a nagyok érték el, legtöbbet a pápai Munkácsy Iskola kapta. Így 2 ezüst minősítést gyűjtöttünk be, amire nagyon büszkék lehetünk. A megye legeredményesebb iskolája vagyunk a kategóriában.

Nagyon sok munka van ebben a teljesítményben. Gratulálunk és köszönjük minden tanulónak, a művészeti vezetőknek Fertig Erzsébetnek, Piri Orsolyának, a kísérőknek, Oszkó Beának és Kárpátiné Németh Gyöngyinek.

Dr. Kovácsné Balázs Tünde tagozatvezető

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum