Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Iskolakezdési utalvány

Iskolakezdési utalvánnyal is kifizethetők a tankönyvek!

HELYE:

Veszprém 1. posta; 8200 Veszprém Kossuth Lajos utca 19.; Veszprém megye

Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) hat vidéki városban és Budapesten tankönyves ügyfélszolgálati kirendeltségeket nyitott augusztus 1-jén. A Budapesten, Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden és Zalaegerszegen kialakított infopontokon a tankönyvcsekk kifizetésére, a tankönyvekkel kapcsolatos teljes körű ügyintézésre, hiányzó díjbekérő pótlására, a Könyvtárellátó webshopjában rendelt könyvek, taneszközök átvételére és általános tájékozódásra nyílik mód. A KELLO-pontokkal országosan 27-re nőtt azoknak a helyeknek a száma, ahol iskolakezdési kafetéria utalvánnyal is ki lehet fizetni a tankönyveket.

Az országszerte 20 postahivatal mellett augusztus 1-jétől 7 KELLO-ponton is lehetőség van iskolakezdési kafetéria utalvánnyal kifizetni a tankönyveket. A kijelölt postákon Iskolai Erzsébet-utalvánnyal, Gyermekvédelmi Erzsébet-utalvánnyal, Sodexo Iskolakezdési utalvánnyal, Posta Paletta Iskola utalvánnyal, Edenred Ticket Service beiskolázási utalvánnyal, illetve Puebla beiskolázási utalvánnyal lehet kiegyenlíteni a tankönyvek árát. Fontos, hogy a postai befizetéshez nem a korábban a diákok nevére kipostázott fehércsekket, hanem a melléklet díjbekérő levelet kell magunkkal vinnünk. A befizetési határidő augusztus 15-e, azonban a határidő lejárta után is lehetőség van kiegyenlíteni a tankönyvek ellenértékét, ebben az esetben a befizetés tényét a tankönyvek átvételekor, az iskola felé a diáknak vagy a szülőnek kell igazolnia.

Az augusztus 1-jén nyíló KELLO-pontokon a fentieken kívül az OTP Cafeteria kártyát és a Multi-Pay Cafeteria kártyát is elfogadják. A Könyvtárellátó kirendeltségeiben a befizetéseken kívül a tankönyvekkel kapcsolatos teljes körű ügyintézésre, hiányzó díjbekérő pótlására és általános tájékozódásra nyílik mód. A fentiek mellett továbbá lehetőség lesz a Könyvtárellátó webshopjában rendelt könyvek, taneszközök átvételére is. A http://webshop.kello.hu/ címen elérhető internetes áruház pedagógusoknak, iskolai, települési, és intézményi könyvtáraknak, illetve szülőknek és diákoknak biztosít lehetőséget, hogy a számukra fontos tankönyveket, szakkönyveket és egyéb segédkönyveket beszerezhessék.

A KELLO pontok részletes listája az alábbiakban olvasható:
1. Kellopont – Szeged (Kazinczy Ferenc Könyvesbolt) Cím: 6722 Szeged, Jósika u. 34/a.
2. Kellopont – Budapest (Kódex Könyvesbolt) Cím: 1054 Budapest, Honvéd u. 5.
3. Kellopont – Győr Cím: 9022 Győr, Stelczer Lajos u. 3.
4. Kellopont – Zalaegerszeg Cím: 8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 13-15.
5. Kellopont – Pécs Cím: 7626 Pécs, Szent Mór u. 2.
6. Kellopont – Debrecen Cím: 4024 Debrecen, Piac u. 28.
7. Kellopont – Miskolc Cím: 3530 Miskolc, Széchenyi u. 51-2.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum