Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Kalandozás a sötétben – élménybeszámolók

2012. okt.19-én voltunk az 5-6-os napközisekkel a HEMO-ban a vakok által szervezett kiállításon. Pár mondatban, gyerekszemmel:

A kiállításon beszélgethettünk vak emberekkel és sok érdekes dolgot tudtunk meg. Megmutatták az írásukat, hogyan közlekednek, mindenféle napi tevékenységüket hogyan végzik. Nekünk a sötét szoba tetszett a legjobban, mert itt megtapasztalhattuk, milyen lehet egy vak embernek sötétben élnie. Volt egy másik helység is, amiben festményeket lehetett kitapogatni. Köszönjük, hogy részt vehettünk!
Cseh Vivien, Lipp Letícia, Dufka Ramóna 6.c

 

Nekünk az tetszett a legjobban, hogy megismertük a vakok életmódját. Volt egy sötétszoba, egy játékterem és egy dombormintás festményeket bemutató terem.Kipróbálhattuk, hogyan járnak a vakok, találkozhattunk egy vakvezető kutyával is. Egy bácsi megmutatta, hogy a vakok is használhatnak számítógépet, ennek rejtelmeibe beavatott minket. Örülünk, hogy kipróbálhattuk és részesei lehettünk ennek az érdekes kiállításnak.
Berkes Arnold, Bregócs Zoltán 6.c

Nagyon furcsa volt, amikor bekötötték a szemünket. Tetszett a sötétszoba, ahol a kezünkbe adtak különféle zöldségeket, amiket tapintással lehetett kitalálni,  majd fűszereket szagoltunk.Tetszettek a képek is.
Simon Mariann 6.c

Rácsainé Nyíri Andrea

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum