Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 3 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Erdélyi gyerekek az iskolában!

Erdélyi vendégek iskolánkban

Iskolánk hetedik osztályos tanulói közül 45-en június végén Erdélybe utaztak. Kirándulásunk egyik legszebb programja volt az, amikor – kérésünkre – Gyergyóremetén a helyi általános iskola hetedikesei láttak vendégül bennünket községükben. Fogadott és köszöntött bennünket a település polgármestere is. Megmutatták nekünk az általános iskolát, a Művelődési házat, részt vehettünk egy jó hangulatú sportdélutánon és élvezhettük a helyiek színvonalas táncbemutatóját is.
E látogatás viszonzásaként – meghívásunkra –  október 4-én egy gyergyóremetei kirándulócsoporttal 11 nyolcadik osztályos tanuló érkezett Veszprémbe.  Látogatásuk során egy délelőttöt iskolánkban töltöttek, ahol a vendéglátók megmutatták az iskola épületét, igazgató úr kalauzolásával megtekintették az iskolamúzeumot, összemérhették erejüket vendéglátóikkal métában és a közös éneklés sem maradhatott el. Október 7-én vasárnap pedig közös kirándulást szerveztünk a remetei és a veszprémi gyerekek számára. Túráztunk Tihanyban, megnéztük a gyönyörű apátsági templomot, sétáltunk Füreden a Balaton-parton. Közös pizzázás zárta a napot, s egyben négynapos együttlétünket is.
Azt hiszem, mindnyájunk számára felejthetetlen volt ez a pár nap, a sok közös élmény, s reméljük, hogy lesz folytatás..
Az hogy a remetei gyerekek elutazhattak Veszprémbe, annak a 11 családnak volt köszönhető, akik felajánlották segítségüket a gyerekek vendéglátásában és otthonukba fogadták az erdélyi gyerekeket, s akik négy napig fáradságot nem kímélve szállították a vendéggyerekeket a találkozási pontokra. Köszönet érte!
Vendéglátó tanulók voltak: Árkovits Eszter, Simó Kinga a 8.a-ból, Balassa Klaudia, Nagy Alexandra, Katona Rebeka, Wéber Fanni, Pék Gergely, Bognár Patrik, Kékesi Péter és Rózsás Marci a 8.b-ből, Zsoldos Fanni a 8.c osztályból

                                                                                

        

                                                                                            Bokor Zsuzsanna

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum