Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Angol-számítástechnika

Iskolánkban az angol nyelv oktatása tíz éves múltra tekint vissza. 

Első angol-számítástechnika orientációs osztályunk 1996-ban indult.

Munkánkat a pontos, határozott célok és a minőségi nyelvoktatásba vetett hit jellemezte és jellemzi.

Az új iránti fogékonyságunkat tükrözi a tananyag és a meglévő eszközeink állandó fejlesztése egy hatékonyabb, a gyermekek életkori sajátosságainak megfelelő tanítási program kialakítása érdekében.

Közel 1000 darabos könyvtári állományunkat is ennek megfelelően alakítottuk ki.

A kisebb gyerekek mesealapú tanítási programját segítő könyvek mellett megtalálható itt a tanulást segítő feladatgyűjtemények széles skálája, de az idegen nyelven olvasni szerető gyerekek is találnak új olvasni valót a könnyített olvasmányok között. Új beszerzésként büszkék vagyunk ismeretközlő könyveinkre, mely más tudományterületek ismereteit közvetítik angolul gyerekek számára érthető nyelven. Folyamatosan fizetünk elő angol nyelvlapokra is.

A kezdetektől iskolánk biztosítja tehetséges és az angol iránt érdeklődő gyerekeknek a külön szakköri foglalkozást, ahol játékos formában mélyíthetik el a gyerekek az órákon tanultakat. Igyekszünk a kor kihívásainak is megfelelni számítógépes szoftverek vásárlásával, mely az egyéni fejlesztés lehetőségeit teremtik meg. A tehetséges gyerekek mellett külön figyelmet fordítunk a felzárkóztatásra is. Tanulásban akadályozott tanulóink számára külön tanulási programot készítettünk, melyért 2003-ban Európai Nyelvi Díjat kaptunk.

Másik sikerprogramunk, a korai nyelvoktatás szélesebb körű elterjesztésére életre hívott Alap-osan alprogram keretében valósult meg, melyet az Oktatási Minisztérium és a Tempus Közalapítvány finanszírozott a 2004-2005-ös tanévben a Világ-Nyelv program keretében. A program kidolgozói a közalapítványtól elismerésben részesültek.

Célok és feladatok:

3. osztály

4. osztály

5. osztály

6. osztály

7. osztály

8. osztály

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum