Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 5 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Német ovi-suli

Német nemzetiségi tagozat Ovi-suli programja

A hagyományoknak megfelelően november elején indul a tagozat iránt érdeklődő gyermekek számára iskola előkészítőnk. Az idei tanévtől a Goethe Intézet saját fejlesztésű programjával dolgozunk,

melynek címe “Deutsch mit Hans Hase-in Kindergarten und Vorschule” Segítségével nagycsoportos óvodások ismerkedhetnek meg a német nyelvvel. A program megteremti annak a lehetőségét, hogy a gyermekek a későbbiekben eredményesen tanulják tovább a német nyelvet. A harminc tartalmi egységből álló program egyes részeinek feldolgozása 35-40 percet vesz igénybe. Az idegen nyelv elsajátítása az anyanyelv elsajátításához hasonló módon történik: a gyerekek játszanak, énekelnek, verselnek, barkácsolnak, miközben apró lépésekben ismerkednek az idegen nyelvvel. A program főszereplője egy kedves nyuszi báb, a hangulatot pedig egy CD is fokozza, a külön ehhez a programhoz komponált lendületes, modern dalokkal.

Októberben a város minden óvodájába küldünk részletes tájékoztatót, valamint az iskola honlapján is olvasható lesz az ismertető.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket november 10-én 17 órakor az első foglalkozáson!

Hozzászólás nem lehetséges.

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum