Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 5 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahét

Kedves Dózsások!

 

Október 5-9-ig tart a központilag meghirdetett 2020. évi Kárpát-medencei Fenntarthatósági Témahét ebben a tanévben. https://www.fenntarthatosagi.temahet.hu/

 

Iskolánk hivatalosan is regisztrált a programra, melynek keretében Időszaki Szelektív Hulladékgyűjtő Versenyen veszünk részt. https://www.fenntarthatosagi.temahet.hu/idoszaki-szelektiv-hulladekgyujtesi-verseny

 

Az akció keretében un. e-kütyüket gyűjtünk a kihelyezett gyűjtőládákba (mindkét épület portáján): elemeket, régi mobiltelefonokat, tableteket, töltőket, fejhallgatókat, kábeleket.

 

Az akció célja, hogy 6 héten keresztül, összegyűjtsük a háztartásokban felhalmozódott e-kütyüket, majd azokat szakemberek elszállítják, szakszerűen újrahasznosítják, így nem szennyezzük velük környezetünket.

 

Az akció egyúttal verseny is a benevezett iskolák között, a legtöbb e-kütyüt összegyűjtő iskolákat megyénként pénzjutalommal díjazzák.

 

Kérünk tehát Benneteket, támogassátok a versenyben iskolánkat, és adjatok le minél több régi, használaton kívüli e-kütyüt! A behozott tárgyakat tehát a két portán elhelyezett gyűjtőládákba dobjátok bele!

 

Köszönettel: az ÖKO-Munkacsoport nevében Kisné Hudák Katalin és Ravasz Ildikó

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum