Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Tájékoztatás 4.

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

 

A tantermen kívüli digitális oktatási rend elindítása a családokra és a pedagógusokra egyaránt váratlan és ismeretlen feladatként nehezedik. Iskolánk szeretne olyan megoldást találni mely a tanulási-tanítási folyamat minden szereplőjére – gyermek, szülő, pedagógus – nézve elfogadható, elviselhető és eredményes.

 

Az elmúlt hétben megtettük az előkészítő lépéseket: Begyűjtöttük, frissítettük az elérhetőségek adatbázisát. Kiosztottuk a hiányzó vagy elkallódott KRÉTA azonosítókat. Felvettük a kapcsolatot minden családdal. A beérkezett információk alapján, pedagógusaink és a civil segítők háttérmunkájának köszönhetően a legnehezebb helyzetben lévő családok számára is megnyílik a lehetőség a digitális oktatáshoz való csatlakozásra.

 

A KRÉTA rendszer lesz továbbra is a tanulmányi adminisztrációs felület ahol minden esetben tájékozódni lehet a gyermek előmeneteléről a feladott tananyag rövid  összefoglalójáról. Mindannyian szembesültünk vele, hogy a KRÉTA:

-nem alkalmas nagyobb mennyiségű anyag szakszerű átadására

-nem alkalmas a visszacsatolás megfelelő minőségű fogadására és feldolgozására

-párhuzamos rendszerek nélkül a tanulási-tanítási folyamat hatékony támogatását nem biztosítja

 

Olyan rendszer felépítésén dolgozunk mely akár a tanév hátralévő részében tud számunkra nyomon követhető, átlátható segítséget nyújtani. A google classroom szolgáltatása több intézményben viszonylag zökkenőmentesen elindult.

 

A következő kb. két hét arról szól majd, hogy szépen lassan birtokba vegyük, közösen megtanuljuk az új rendszer használatát. Kihívás ez mindannyiunk számára!

 

Tisztelt Szülők! Kérem Önöket, hogy ebben rendkívüli helyzetben is a családjuk békéjének megőrzését tartsák elsődleges feladatuknak. Erejükhöz mérten támogassák gyermekeiket a tanulásban. Amennyiben személyes segítségnyújtásra van szükségük bizalommal forduljanak az osztályfőnökökhöz.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum