Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

  1. szeptember 23.

 

Jó reggelt kívánok kedves diáktársak, remélem kellemesen töltöttétek ezt a szép őszi hétvégét. Kívánom hogy legyen szép az előttünk álló hét is.

 

A sulirádió szeptember 23-ai adásával jelentkezünk s egyúttal sok örömet és boldogságot kívánunk a név- és szülinapos diáktársaknak.

 

Jó reggelt és szép napot kívánok magam is! A kupakgyűjtést továbbra is folytatjuk, s ehhez szeretnénk a segítségeteket kérni az idei tanévben is. Kalmár Hanna 7 éves csabrendeki kislány, aki egy nagyon ritka betegségben szenved, – születésekor a koponyája eldeformálódott-, műtéti és kezelési költségeihez történő hozzájárulását támogatnánk a kupakgyűjtési akciónk folytatásával.

Hanna édesanyja, Bódis Veronika előre is nagyon köszöni a segítségeteket, egy csepp kis odafigyeléssel együtt sokat tehetünk a kis Hanna gyógyulásáért, akinek már korábban is segítettünk.

Itt köszönöm meg Lechner Andrásnak a kupakok szállításának előkészítését, s Tobak Istvánnak a szállítást Segítsünk együtt a kis Hannának, akire jelenleg is műtétek várnak, hisz tudjátok jót tenni könnyű, ha sokan segítenek!

 

A 80 éves iskolánkat bemutató filmben szereplő diákokat a mai napon a 2. szünetben Gabi néniék várják az ebédlőben egy kis sütizésre. A diákönkormányzat nevében mi is köszönjük a lelkes közreműködéseteket és izgalommal várjuk a film bemutatását.

 

Iskolánk alapításának 80 éves évfordulóját október 7-11.-ig ünnepeljük a jubileumi hét rendezvényeivel, melyek között reméljük sok érdekes és színes programot találtok majd, figyeljétek a hirdetőket és a honlapunkat.

 

Kedves felsős diákok! Amint már többször kértük a napi ebédjegyet adjátok le az ebédlőben, mert nap, mint nap sok még a feledékeny diák.

Itt szeretném kérni, hogy a háromszori étkezők, mivel a szüleik kifizették a tízórait és uzsonnát is, legyenek szívesek azt el vagy hazavinni. Rossz látni, hogy mennyi étel megy veszendőbe.

 

Megköszönve figyelmeteket Zsuzsa néni és Bence nevében is, most hallgassuk Márta néni gondolatait és az eheti jelmondatot.

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum