Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég4 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

2019.szeptember 16.

 

Kívánom, hogy a tanév harmadik hete is tartogasson sok új élményt és még tartson sokáig ez a kellemes nyárutó. Zsuzsa nénivel együtt szeretettel köszöntjük a héten név- és születésnapjukat ünneplőket, sok örömet és boldogságot kívánva mindannyiunk nevében.

 

Előízben köszöntjük Vadas Bence 5. b-s diákot, aki szívesen csatlakozik a sulirádió bemondócsapatához most még próbajelleggel, az őszi szünetig.

 

Kedves alsós és felsős diákok! Szívesen fogadjuk diákok, osztályok feladványait az Okoskodó játékra, melyet októberben indítunk. Havonta majd 4 kérdést várunk tőletek, Zsuzsa nénit keressétek a kérdésekkel.

 

A diáktanács ülésünkön Lőrincz Panna 7.b osztályos diákot választottuk meg a diáktanács elnökének, s így az osztály képviselőkön kívül keressétek őt is bizalommal ötleteitekkel. Jövő hét hétfőig a munkatervvel kapcsolatban is várom javaslatokat.

 

A diákönkormányzatunk az idén is meghirdeti az őszi papírgyűjtést, október 15-18.-ig lehet hozni majd a papírhulladékot.

Tehát már most érdemes gyűjtenünk odahaza és ismerősöktől is, hisz bizonyára ti is tudjátok, hogy az érte kapott pénzből az osztályok sok-sok mindent tervezhetnek majd.

 

Kedves diákok és kollégáim, konyhás nénik! Az első két hét tapasztalatai alapján talán már a végleges ebédelési rend szerint fogyaszthatjuk el az ízletes ebédet. Köszönöm mindenkinek, aki türelmesen viselte a kezdeti hosszabb várakozást és segítőkész volt a megoldandó helyzetek kezelésében.

Külön köszönöm a konyhás néniknek a kedves és gyors kiszolgálást, ha ti is megköszönitek a finom ebédet biztosan örömet szereztek vele, mint ahogy azzal is, ha az ebédlőbe belépve köszöntök.

Láthatóan mindenkinek sok órája, elfoglaltsága van, testnevelés óra előtt érthető okokból nem tudtok ebédelni és még sorolhatnám, hogy mire kell figyelemmel lennünk.

Ezért is kérem, főként a felsős diákoktól, hogy aki nagyon fontos okból, soron kívül ebédelne, az iratkozzon fel a táblázatba, kicsengetés után igyekezzen az ebédlőbe és keresse az ügyeletes tanárt. S minden 7-8.– os  diáktól kérem legyetek egy kicsit nagyobb türelemmel, ha 5-10 percet várakoznotok kell s ne tegyétek meg, hogy emiatt inkább nem ebédeltek, az ebédjegyet kérem naponta adjátok le , a táskákat   a szekrénybe, s ne az ebédlő tegyétek le, hogy mások is bejuthassanak.

 

Nyáron rendezték meg a Nemzetközi Balaton bajnokságot, ahol Biernbauer Dalma 8.b osztályos tanulónk 3000 méteren, felnőtt kategóriában 1. helyezést ért el.

Szeptember 1-én, Budapesten az Országos Serdülőbajnokságon szintén a 3000 méteren 3. helyen végzett egyéni csúccsal, 11 perc 15 másodperccel.

Szeptember 8-án Székesfehérváron pedig országos második helyezett lett korosztályában, 2000 méteren szintén egyéni csúccsal 7 perces idővel. Szívből gratulálunk Dalmának a kiváló sporteredményekhez és a kitartásához. Büszkék vagyunk rád!

 

Mosolygós a napot és élmény teli hetet kívánok minden dózsás diáknak.

Viviennel és Zsuzsa nénivel együtt köszönjük a figyelmeteket, jövő héten újra itt leszünk és most Márta néninek adom át a szót.

 

Lambert Zsuzsanna

Felsős diákönkormányzatot segítő pedagógus

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum