Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég4 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2019.május 06.

 

Sziasztok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió május 6-ai adásával jelentkezünk és köszöntelek Benneteket Zsuzsa nénivel és Viviennel együtt. Reméljük, hogy az időjárás végre már a barátságosabb arcát mutatja nekünk.

 

A hagyományos tavaszi papírgyűjtést május 7-10-ig szervezi a diákönkormányzatunk, a papírhulladékot naponta 7.00-17. 00 óráig lehet hozni az udvari konténerbe.

Szeretném kérni a felsős osztályokból a diákokat, hogy 14-17 óráig segítsenek a pakolásban, s a vállalkozó tanulók írják fel neveiket a főépület portáján elhelyezett lapra a mai napon. A férfi tanár kollégáknak pedig az iskola közössége nevében köszönjük a segítséget.

 

A szervezők  Döbrönténé Szilvi néni  és  Bettesné Andi néni 

május 8-án ( szerdán ) 14.00-tól a 3. évfolyamos tanulóknak számolási versenyt hirdetünk.

Helyszín :  az 1. c osztályterme. Osztályonként maximum 5 tanulót várunk.

 

2019. május 19-én 9.30-tól a STOP SHOP Bevásárló Parkban ismét megrendezésre kerül, a Fuss az iskoládért Futónap.

A résztvevő iskolák 100 és 600 ezer forint közötti sporteszköz támogatást nyerhetnek annak függvényében, hogy az iskola létszámához képest mennyi fővel vesznek részt az eseményen.

Tavaly 100 ezer forintot sikerült nyernünk! Idén szeretnénk ezt legalább megismételni. Ehhez nem kell más, csak el kell jönni a futónapra. A táv: 1911m, amit lehet gyorsan, lassan, kocogva vagy esetleg sétálva is teljesíteni.

 

Jöhet veled apukád, anyukád, testvéred és barátaid is. Az ő részvételük is a Dózsa Iskola eredményéhez fog számítani. Mit nyerhetsz? Óriási élményt (több ezer ember együtt sportol), kapsz futópólót, tombolát, amivel értékes ajándékokat zsebelhetsz be, iskoládnak új sporteszközöket, és természetesen tesiből egy ötöst!

Ha úgy döntöttél, hogy csatlakozol, akkor jelentkezz testnevelődnél, tanító nénidnél, osztályfőnöködnél!

 

Jelentkezés: Május 06.- Május 13. között a neved és póló méreted megadásával. Ha jönnek a szüleid is, akkor az ő nevük is méretük is kell! A gyors jelentkezők a tavalyról maradt pólókból is kapnak ajándékba!

Köszönöm! Várunk benneteket!

 

Informatikai híreink következnek.  A Logo Országos Számítástechnikai Tanulmányi Verseny regionális fordulójának eredményei

I.Kategóriában:

1.helyezett: Ondró Máté 3c

 

II.Kategóriában:

II.helyezett: Dobos Benedek 6. osztály

III.helyezett: Vámosi Kamilla 6. osztály

IV.helyezett: Tihanyi Gyöngyvér 5. osztály

V.helyezett: Kiss Natália 5. osztály

VI.helyezett: Érsek Mózes 6. osztály

 

III.Kategóriában:

I.helyezett: Vajda Bálint 8. osztály

III.helyezett: Érsek Titusz  7. osztály

 

Az országos fordulóban Vajda Bálint jutott be aki az országos versenyen a 22. helyen végzett.

Felkészítő: Ravasz Imréné

 

Kozma László Országos Informatika Alkalmazói Tanulmányi Versenyen két tanuló képviselte iskolánkat Dobos Benedek 6. osztályos tanuló és Érsek Mózes 5. osztályos tanuló. Mind két tanuló szépen teljesített főleg a második fordulóban, de még ez sem volt elég, hogy bekerüljünk az országos döntőbe.

A Lovassy informatikai versenyen, amely októberben kezdődött és márciusban ért véget ezen a maratoni versenyen iskolánk csapata a III. helyen végzett. A bugok csapatának tagjai: Vajda Bálint 8.o. Németh Zoltán 8.o. és Érsek Titusz 7. osztályos tanulók.

 

A Nagy digitális kaland elnevezésű megyei versenynek idén iskolánk adott otthont. Harminchárom csapat indult a versenyen két korcsoportban. Tanulóink remekül szerepeltek.

A 3-4 osztályosok korcsoportjában

I.helyezettek lettek a fekete lovagok: Ondró Máté, Veres Máté és Szabó Márk

5-6 osztályosok korcsoportjában

 

I. helyezett lett a Logicools: Vámosi Kamilla, Fischer Anna és Tóka Máté

II.helyezett Vass telep: Csizmadia Mátyás, Mária Ádám és Dobos Benedek

III. helyezett  Tab- lett: Póta Botond, Renácz Róbert és Farmakis Sztefanosz Markosz

Felkészítők: Morvai Gabriella és Ravasz Imréné

Többi csapat is nagyon szépen teljesített. Köszöni Ildi néni az Igazgató úr támogatását és segítségét. Nem utolsó sorban Gabi néninek, Péter bácsinak és Kati néninek segítségüket.

és gratulál minden tanulónak ahogy mi is.

 

Ebben a tanévben is meghirdettük a már hagyománnyá vált HULLADÉKBÓL ÉRTÉK pályázatot az alsó tagozatosok körében. A diákok idén szívószálból készíthettek különleges alkotásokat. Külön dicséret illeti a 3.b és 3.c osztályokat, tőlük érkezett a legtöbb pályamunka.

A sok ötletes munkadarabból látványos kiállítást tudtunk összeállítani a zsibongóban. Gratulálunk a kreatív alkotásokhoz, és buzdítunk mindenkit a hulladékok sokoldalú hasznosítására.

Bánné Borbás Éva és Dériné Tamás Éva tanító nénik

 

A múlt hónapban feltett kérdésekre a Balaton témakörben 4 diákunk adott jó választ négy héten keresztül, ők Schmidt Anna, Font Lili, Jankovics Blanka a 6.a-ból és Sobri Jóska 4 osztályos, ők a diákönkormányzat jutalmait a mai napon a 3. szünetben veheti át a diák önkormányzati faliújságnál.

 

Az Okoskodó játékunk múlt heti kérdésére adott helyes megfejtést és a jó választ küldők neveit Font Lilitől hallhatjuk

Albus Percival Wulfrie Braien Dumbledore volt Dumbledore teljes neve

 

Eheti kérdésünket a Harry Potter témakörben Csillag Gréta 6.a osztályos diáktársamtól hallhatjátok

Hogy hívták Harry Potter szüleit gyermekkorukban?

 

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a városi Gizella-napok rendezvény sorozatot, amely május 6-12-ig kínál élményteli, színes, valamennyi korosztálynak szóló programokat.

 

Zsuzsa nénivel együtt szeretettel köszöntjük a név- és születésnapjukat ezen a héten ünneplőket, kívánunk sok örömet és boldogságot!

Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk valamennyi dózsás diáknak! Megköszönve figyelmeteket, most átadom a szót Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum