Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Szent Patrik Nap a Dózsa iskolában 2019.03.19.

Idén is, hagyományos módon, megrendezésre kerültek iskolánkban a Szent Patrik napi programok. Írország védőszentjére idén is zöld felvonulással emlékeztünk, mely a nap leglátványosabb eleme volt. Mindenki zöldbe öltözött és a naphoz kapcsolódó kiegészítőket viselt.

 

Az időjárás ezúttal is kegyes volt, és szép tavaszi időben kerültük meg az iskola területét, ír zeneszó kíséretében. A felvonulás előtt, ill. után minden résztvevő elfogyaszthatott egy-egy pohár zöld üdítőt is, utalva arra, hogy a világ számos részén zöld sört isznak ezen a napon az írek és minden együtt ünneplő. Az alsós angolos osztályaink idén osztálytermeik ajtajait díszítették fel az ünnepnek megfelelően.

Nagyon ötletes és szép alkotások születtek. Köszönjük a gyerekeknek, a tanító néniknek és az őket segítőknek, hogy különleges dekorációkkal járultak hozzá az ünnephez. A tanórák közötti szünetekben az alsós és a felsős épületben is volt vetítés, ahol minden érdeklődő láthatta, hogyan is ünneplik meg Szent Patrik napját szerte a világon.

 

Az alsós kisdiákok a 2. szünetben egy jelenetet is megtekinthettek Szent Patrik életéről a 3.B osztály előadásában. A felsősök plakátversenyére az 5.A, a 8.C és a 7.B osztályból Nyeste Indira és Szabó Viktória készítettek plakátot, jutalmuk zöld torta volt! A tavalyi siker után idén is rendeztünk játékos sportversenyt vegyes csapatoknak, melyen most is nagyon jól érezték magukat a gyerekek.

 

Köszönjük a lebonyolítást Ervin bácsinak, Zsani néninek, és Bettes Andi néninek!

A programokról készült fotókat itt tekinthetitek meg.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum