Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

Sulirádió

  1. november 20.

 

Jó reggelt, szép napot kicsiknek és nagyoknak, a sulirádió november 20.-ai adását hallhatjátok, melynek hírei az iskola honlapján is olvashatóak.

Kedves diákok! Továbbra is várjuk a Szeretem Veszprémet! fotópályázatra és a karácsonyfa dísz pályázatra munkáitokat, melyet december 6-ig adhattok le névvel ellátva a főépület portáján. Természetesen munkáitokat díjazni is fogjuk.  

Bán Mihály tanár úrnak köszönjük, hogy elkészítette azt a makettet, ahol az iskola jelvényét kiszínezhetjük és amelyet a diákok már lelkesen birtokba is vettek..

 

A pénteki diáktanács ülésen, örültem, hogy szinte minden felsős osztály képviseltette magát és sok jó ötlet, észrevétel hangzott el. Az ötlet ládába érkezett javaslatokra vendégünk, Lengyel Károly igazgató úr válaszolt, és a faliújságon hamarosan olvashatjátok is, hogy melyeket tudunk a közeljövőben megvalósítani. Örülnénk, ha a jövőben konkrétan megfogalmazott, névvel ellátott, észrevételek érkeznének, hogy értsük  az ötletgazda pontosan mit szeretett volna kérni. Volt a javaslatok között egy, amit már most minden nap teljesíteni tudunk. Egy diáktársatok azt kérte, hogy zárjon be a suli, no ígérhetjük, hogy ez minden este megtörténik.  Kíváncsiak lennénk arra, hogy miért fogy kevesebb tej és joghurt, mint kakaó, mi a véleményetek az iskolai menzáról, legyen-e iskolai KI MIT TUD a felső tagozaton és milyen kategóriákban hirdessük? Vendégünk volt Bán Mihály tanár úr is, aki a takarékossági hőmérő akcióról és a csend percek kezdeményezésről is beszélt nekünk.

 

Kérem a diáktanács tagokat, hogy a jövő héti osztályfőnöki órán tájékoztassátok társaikat az ülésen elhangzottakról.

Kedves felsős diákok! Jómagam sajnos azt tapasztalom, hogy az ebédlőbe belépve kevesen tisztelitek meg a konyhai személyzetet-akik viszont nap, mint nap kedvesek és figyelmesek velünk-, hogy köszönjenek és még kevesebben vannak azok , akik megköszönik azt a finom ebédet, melyet fáradságos munkával tesznek a tányérunkra. Higgyétek el a kedves köszönés és egy őszinte köszönöm az ebédet mondat mindenkinek, így nekik jól esne, így örülnék, ha mindenki egy kicsit jobban figyelne erre a jövőben.

 

Megkérem Polgár Sára 5. a osztályos diákot, hogy az Okoskodó múlt heti helyes megfejtését és a jó megfejtőket is árulja el nekünk.

 

A találós kérdésemre a jó válasz a nagy fehér cápa volt.

20-an küldtek jó választ, ők  Szilák Noémi 3.c, Mária Kata 5.b, Horváth Eszter 3.b, Ligetfalusi Benjamin 3.a, Mária Ádám 5.b, Csillag Zsolt 6.c, Csillag Gréta 5.a, Karli Benedek 4.a, Holló Máté 5.c, Kerekes Réka 5.c, Barbalics Bálint 1.c, Nyeste Indira, 6.b, Horváth Fruzsina 5. c, Kerékgyártó Fanni 6.b, Kovács Júlia 3.a, Somlai Gellért 5.b, Steffek Virág 5.c, Barbalics Vivien 3.c, Pfenning Hanna 5.a, Dober Áron 5.c

 

A tengeri furcsaságok témakörben a legtöbb jó megfejtést Holló Máté 5. c osztályos diák küldte, ő a 4 kérdésből 3 héten keresztül adott jó választ. Máténak a mai napon 15 órakor a DÖK faliújságnál adom át a jutalmát illetve a kérdés feltevőknek Kovács Annának és Polgár Sárának. Továbbra is biztatnám az alsós és felsős osztály közösségeket, diákokat, hogy ők is tegyenek fel különböző, érdekes témakörökből kérdéseket társaiknak.

 

Új témakört indítunk, amely az ételekkel lesz kapcsolatos,  a  kérdéseket Jankovics Blanka és Font Lili 5. a osztályos diákoknak köszönjük.

Halljuk Blanka az eheti kérdésedet.  

Hol találták fel a pizzát és hol nyitották meg az első pizzériát?

Csütörtök délig várjuk megfejtéseiteket.

 

 A Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Szakgimnáziuma a 2017/2018-as tanévben 6. alkalommal rendezte meg az Iparis Informatikaversenyt a 7-8. évfolyamos diákok számára. Iskolánkat három csapat képviselte.

 

Bugok                                              II. helyezést

Csapat tagjai: Vajda Bálint, Anisics Bendegúz, Németh Zoltán, Hunyadvári Ádám, Szloboda Bence

Dózsa Design Stúdió                       III. helyezést

Csapat tagjai. Bánó Szabolcs, Bogdán Benedek, Koronczai Bence, Vizi Péter

LegJOB(S)ak                                   IV helyezést értek el.

Kerékgyártó Bence, Gödri Levente, Göndör Dávid, Endrész Márton

Gratulálunk a kiváló eredményekhez.

 

FELHÍVÁS: Iskolánk a 2017/2018-as tanévben is megrendezi a LOGO programozási házi versenyét a 4.-5. -6. 7- osztályosok számára.

A verseny időpontja: 2017. 11. 29. (szerda) 14-16 óráig

A versenyen elméletei és gyakorlati faladatokat oldanak meg a tanulók.

Jelentkezési határidő: 2017. 11. 27-ig (hétfő) Ravaszné Ildi néninél, de jelentkezhettek Hajni, Anett néninél és Attila bácsinál is.

Szeretném figyelmetekbe ajánlani a dózsavárosi klubkönyvtár ünnepváró délutánját, melyre szombaton 15 órától várják az érdeklődőket.

Örömteli sport eredményről kaptunk hírt, Szalay Zsombor 4. b osztályos tanuló tegnap a megyei taekwando bajnokságon egyéni küzdelemben az 1. helyezést, csapat küzdelemben a 3. helyezést ért el. Szívből gratulálunk.

 

Szeretettel kívánunk boldog név- és születésnapot az ünnepelteknek. Zsuzsa nénivel együtt megköszönve figyelmeteket, tartalmas, szép hetet kívánok. Köszönjük figyelmeteket, most átadom a szót Márta néninek.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum