Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

   SULIRÁDIÓ

  1. május 02.

 

Sziasztok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió május 2-ai adásával kivételesen keddi napon jelentkezünk, ismét egy csonka héten köszöntelek Benneteket Zsuzsa nénivel együtt. Reméljük, hogy az időjárás végre már a barátságosabb arcát mutatja nekünk.  

A hagyományos tavaszi papírgyűjtést május 8-12-ig terveztük volna, de a VKSZ Zrt. most nem szervez tavaszi gyűjtést, így igyekszünk más megoldást keresni arra, hogy a papírhulladékot le lehessen adni. Viszont kérek mindenkit, hogy jövő héten az iskolába ne hozzon senki sem papírt, mert azt nem tudjuk sem lemérni, se tárolni.

Kedves felsős diákok! A Föld napi témanap értékelése és jutalmazása az iskolagyűlésen történik meg, melyre május 8- án , hétfőn 7.50-kor kerül sor a felsős zsibongóban.

Kedves diákok! Hagyományosan május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat. Kérlek, hogy ne feledkezzetek el ti sem e jeles napról.

Hatalmas dicséret jár minden dominó kirakó versenyen indult csapat résztvevőjének, melyet a Föld napja alkalmából hirdettünk meg.

A témához illő komolysággal, felkészültséggel érkeztetek. Lenyűgöző volt látni izgatott igyekezeteteket, fegyelmezett csapatmunkátokat, kitartásotokat, mely végig kísérte ezt a kreatív megmérettetést.

Kellően nehéz helyzetbe hoztatok bennünket szervezőket, zsűriket, mert, oly remek alkotásokat, igazán kifejező értelmezéseket láttunk és hallottunk, hogy rendkívül nehéz volt rangsort felállítanunk. De természetesen ez kialakult.

A versengés eredményhirdetése május 3-án, szerdán a 2. óra utáni szünetben lesz a könyvtárban. Kérünk Benneteket pontosan érkezzetek, mert óra lesz a könyvtárban utánunk.

Gratulálnak a gyermekeknek és az őket felkészítő Tanító néniknek a szervezők

Kishalminé Andi néni és Bettesné Andi néni

Az Okoskodó játékunk múlt heti kérdésére adott helyes megfejtést és a jó választ küldők neveit Marton Dánieltől hallhatjuk

 

Múlt heti kérdésem az volt, hogy hol és ki találta fel a farmernadrágot? A jó megfejtés az USA volt és Lewi Strauss valamint Jacob Davis. 8 tanuló küldött be jó választ: Csillag Gréta, Nagy Tamás, Verse Szofi, Font Lili, Molnár Diána, Kocsis Júlia, Segesdi Lili, Schmidt Anna

Következő heti kérdésem: Mikor és ki találta fel az írógépet?

A múlt hónapban feltett kérdésekre 6 diákunk adott jó választ négy héten keresztül, ők Marton Dániel, Schmidt Anna, Font Lili, Arnhoffer Márton, Érsek Mózes, Dobos Benedek, ők a diákönkormányzat jutalmait csütörtökön 14 órakor vehetik át Zsuzsa nénitől, a diák önkormányzati faliújságnál.

 

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a városi Gizella-napok rendezvény sorozatot, amely május 4-14.-ig kínál élményteli, színes, valamennyi korosztálynak szóló programokat.

Zsuzsa nénivel együtt szeretettel köszöntjük a név- és születésnapjukat ezen a héten ünneplőket, kívánunk sok örömet és boldogságot! Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk valamennyi dózsás diáknak! Megköszönve figyelmeteket, most átadom a szót Márta néninek.  

 

Hunyadvári Ádám                                           Lambert Zsuzsanna

  1. c osztályos diák                      felsős diákönkormányzatot segítő pedagógus

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum