Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 5 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

  1. május 15.

Szép napot, jó reggelt kívánok kedves dózsás diáktársaim! Remélem kellemesen telt a hétvégétek és élmény dús programokon vetettek részt családotokkal együtt. Aki csak teheti, használja ki a héten is a szabadidejét a szabadban való tartózkodásra.

Szeretettel köszöntelek Benneteket én is dózsás diákok! Ugyan a pénteken délben lezárult papírgyűjtés eredményéről most még nem tudok beszámolni, de valószínűleg idén tavasszal is jelentős mennyiségű papírhulladékot sikerült az osztályoknak összegyűjtenie. Külön öröm volt látni, hogy a 6. osztályosok milyen lelkesedéssel és eredményesen gyűjtöttek a Dózsavárosban. Nagy-nagy köszönet a 6. osztályos napköziseknek és nem csak a fiúknak, Bán Misi bácsi mellett segédkező 8. b-s fiúknak Szilágyi András 7. b osztályos diáknak, Marton Dániel 5. b és Magyar Lili valamint Horváth Viktória 5. a –s diákoknak, akik nagyon lelkesen és önként segítettek a papírhulladék pakolásában. Neveiket szeretném majd összegyűjteni, s javaslatot tenni osztályfőnöki dicséretre. A diákönkormányzatunk nevében köszönettel tartozunk a segítségért a férfi tanár kollégáknak valamint külön is Bán Mihály és Horváth Gyula tanároknak, Ilcsik Andrea tanárnőnek, és iskolánk karbantartóinak valamint a Polgárőrség, az Őszidő Nyugdíjasklub a Dózsa városi Baráti Kör tagjainak, Pásztor Róbertnek, Böcskei Eszter, Kékesi Szabolcs, Devecseri Tibor volt diákjainknak. Aki megfordult a gyűjtőkonténernél, láthatta, hogy milyen komoly fizikai munkát végeztek, megbízhatóan és felelősségteljesen. Azt gondolom, a legkevesebb, hogy itt és most is megköszönjük a közösségért végzett segítségüket.

Az Okoskodó múlt heti kérdésre adott helyes választ, a jó megfejtést külkldők neveit valamint az eheti, feladványát osztja meg velünk Marton Dani.

A helyes megfejtés 5 mérföld/ h a leggyorsabb gőzmozdony sebessége. Ezen a héten sajnos nem kaptunk jó megfejtést tőletek,de jövő héten jutalmazzuk a korábbi kérdésekre adott legtöbb jó megfejtőnket.

Jövő héttől a 6. c osztályosok feladványaira várjuk a megfejtéseket.

  

Diáktanács következő ülését május 19-én, pénteken 14 órakor tartjuk az udvari asztaloknál. Kérem, hogy osztályonként egy fő jöjjön el, s várom javaslataitokat az ez évi Dózsa-díjasokra is. Kérem, hogy olyan 8. osztályos diákot javasoljatok, aki tanulmányi, sport és közösségi munkája alapján méltó a Dózsa-díjra.

Szombaton rendezték meg Mohácson az asztalitenisz országos bajnokságot, ahol Epinger Márton 4. a osztályos tanuló U11  korcsoportban 3. helyezést ért el. Gratulálunk, és további sikereket kívánunk.

Kedves diákok! Bizonytalan ideig szünetel a diákbüfénk, de reméljük, hogy a következő tanévben változatos kínálattal újra tudjuk indítani.

Kedves felsős diákok! A föld napi témanapról szívesen fogadom a véleményeteket, s kérem, hogy osszátok meg azt a héten az ötletládán keresztül, hogy az megjelenhessen majd a honlapunkon.

Kellemes színházi élményeket és jó kirándulást kívánunk azon diákoknak, akiknek a héten lesz része mindebből. Köszöntjük és sok boldogságot kívánunk valamennyi név—és születésnapos diáktársunknak.

Köszönettel tartozunk Lambert Zsuzsanna néninek a papírgyűjtés megszervezéséért és lebonyolításáért!

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum