Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 4 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

  1. április 03.

Sziasztok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió április 3-ai adásával jelentkezünk, egy gyönyörű napsütéses napon köszöntelek Benneteket.

Kedves diákok! Amint arról Kisné Hudák Kata néni hírt adott, pénteken iskolánk első alkalommal adott otthont egy megyei német meseversenynek. A jelentkezőknek Grimm állatmesékből kellett felkészülniük. Az induló hat csapat közül iskolánk csapata kimagasló eredménnyel különdíjat nyert. A csapat tagjai:

Pfenning Hanna 4.a, Krizmanich Kata 4.b

Kiss Natália 3.a és Szarvas András 3.b osztályos tanulók voltak.

Szívből gratulálunk a szép eredményhez!

Az elsősöknek meghirdetett matematika verseny eredményei

  1. Ondró Máté 1. c
  2. Szabó Dávid a
  3. Bóna Botond 1. b

A verseny valamennyi résztvevőjét nagy-nagy dicséret illeti. Köszönjük Döbrönténé Szilvi néni és Bettes Andi néni szervező munkáját.

Tájékoztató a Bendegúz Tudásbajnokságról

A felsős évfolyamoknak meghirdetett és diákönkormányzatunk által támogatott labdarúgó házibajnokságra az 5-6 korcsoportban, pénteken került sor. Köszönjük Orbán Zsolt és Nagy Róbertné Tünde néni testnevelő tanárok előkészítéshez és a lebonyolításhoz nyújtott segítségét. A csapatok sportszerűen és lelkesen küzdöttek, a szurkolótábor pedig gólokban gazdag, színvonalas mérkőzéseket élvezhetett.

A labdarúgó bajnokság 5-6 korcsoportos eredményei

6. hely 7.c lányok

5. hely 5.c

4. hely 5.a

3. hely 6.c

Az első két helyen azonos pontszámmal az 5.b és a 6.b csapata  végzett,mivel egymás ellen döntetlent játszottak,ezért a szervezők úgy

döntöttek, hogy ők pénteken , április 7-én 14.15-től egy 2×15 perces mérkőzésen dönthetik el az első hely sorsát. A 7-8. korosztályban szerdán, 04.05-én folytatódik a bajnokság 14.15 órai kezdéssel. A mérkőzések még ma kifüggesztésre kerülnek a tornaterem ajtajára.

Az Okoskodó játékunk múlt heti kérdésre adott helyes megfejtést és a jó választ küldők neveit a 4. b osztályosoktól hallhatjuk, s ők teszik fel az Okoskodó játékunk következő heti feladványát is.

  1. b osztályosok kérdése, helyes megfejtőink:

A helyes megfejtés a következő volt, 2016-ban a mezei szíl , 2017-ben a vadalma volt az év fája.

23 jó válasz érkezett, helyes megfejtőink:

Kalamász Rebeka, Mária Kata, Csizmadia Mátyás, Vadas Márk, Martonosi Emma, Mária Ádám, Arnhoffer Márton, Geng Szilvia, Marton Dániel, Bella Boglárka, Csizmadia Marcell, Font Lili, Jankovics Blanka, Sági Letícia, Ábrahám Levente, Fenning Hanna, Dobos Benedek, Schmidt Anna, Molnár Dániel, Somlai Gellért, Érsek Mózes

Következő heti feladványunk, mi volt az év gombája 2016-ban és mi lesz 2017-ben? Csütörtök délig várjuk megfejtéseiteket.

Kedves 8. osztályos diákok!

Mivel április 12-én budapesti tanulmányi kiránduláson vesztek részt, kérem, hogy az ebédet majd ne felejtsétek el erre a napra lemondani a jövő héten esedékes menza befizetéskor.

Sok örömet és boldogságot kívánunk Zsuzsa nénivel együtt a név- és születésnapjukat ezen a héten ünneplő diákjainknak! Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk! Megköszönve figyelmeteket, most átadom a szót Márta néni.  

 

Hunyadvári Ádám                             Lambert Zsuzsanna

  1. c osztályos diák felsős         diákönkormányzatot segítő pedagógus

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum