Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 5 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2017. március 13.

Sziasztok, szép napot és kellemes hetet kívánok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió március 13-ai adásával jelentkezünk.

Jó reggelt kívánok én is valamennyi dózsás diáknak!

A holnapi napon 12 órakor kezdődő iskolai ünnepélyen emlékezzünk kegyelettel és méltó módon a márciusi ifjakra, kérlek Benneteket tűzzünk kokárdát és tiszteljük meg figyelmünkkel a 6.a osztályosok ünnepi megemlékezését.

Köszönöm a diákönkormányzat nevében, hogy a 7.b osztályból Szilágyi András és Bognár Bálint vállalta az energia felügyeletben a munkát ebben a hónapban.

Kedves felsős diákok! Amint már múlt héten is figyelmetekbe ajánlottuk március 29.-én (szerdán) 14 órakor az 1-es tornateremben rendezzük meg a felső tagozatos tanulóknak a focibajnokságot a diákönkormányzat támogatásával. Az 5-6. osztályok valamint a 7-8. osztályok mérkőznek majd egymással. Jelentkezni 7 fő csapatokkal lehet (5 játékos és 2 tartalék) Csapó Mariann néninél és Orbán Zsolt bácsinál a fiú, lány és vegyes csapatoknak is. Várjuk a focizni szerető diákok jelentkezését.

Köszönet azon 5-6-7. és 8. osztályos lányokból álló csapatoknak, akik Orbán Zsolt tanár úr szakmai vezetésével képviselték iskolánkat szombaton, az első megyei focibajnokságon. Ezen a tornán a részvétel volt az elsőrangú cél, lányaink derekasan helytálltak, s sportszerűen küzdöttek.

Az 5. a és c osztályos diákok farsanghoz kapcsolódó, szemet gyönyörködtető rajzai díszítették ebédlőnk falát. Balogh Éva néni és Polgár Zsófia 6. c osztályos diákunk, a diákönkormányzat nevében értékelte a munkáikat. Varga Virág 5. c osztályos 1. helyezést, Segesdi Lili 5. c 2. helyezést és Csomai Bianka 5. c osztályos tanuló 3. helyezést ért el. A diákönkormányzat a holnapi napon, délután 3 órakor jutalmazza a tanulókat, s egyben köszönöm Balogh Éva néni felkészítő munkáját.

(Versenyfelhívás)

Március 16-án, csütörtökön 10 órakor kerül megrendezésre a Nemzetközi Kenguru Matematikaverseny. Iskolánkból sok tanuló jelentkezett a versenyre. Az alsósok az ének teremben, a felsősök a fizika teremben oldják meg a feladatokat. Kérünk minden résztvevőt, hogy a verseny előtt 10 perccel, 9 óra 50-kor legyen a helyszínen! Matematika Munkaközösség

Csillag Zsolt halak témakörben feltett múlt heti kérdésére a helyes a választ Zsolt olvassa fel, valamint a jó választ küldő diákokat és eheti kérdését.

Csillag Zsolt 5. c kérdése: Eheti kérdésem: Hány kilós és hány centis az a harcsa, amelyet a Dunában fogtak és ez egyben világrekord is? (275 cm 158 kilós) Marton Dániel 5. b osztályos diák volt az egyedüli, aki jó választ küldött. Gratulálunk neki.

Eheti kérdésem: Mi a kecsege latin neve?

Csütörtökig várjuk megfejtéseiteket.

 

Március 11-én, Kecskeméten megrendezett Országos Mezei Futóversenyen, a VEDAC színeiben indult több diákunk is és eredményesen szerepeltek Biernbauer Zsombor 1000m-es távon egyéniben 1. helyezést ért el, Biernbauer Dalma 5.b osztályos tanuló csapatban 1500 m-en 3.helyezést ért el. Kerekes János 6. a osztályos 3 km-en 3. helyezést szerzett,csapatversenyben pedig 1 helyen végzett. Kovács Máté 5. b osztályos a 2005-ös kategóriában, csapatban lett 1. helyezett. Szívből gratulálunk a fiataloknak a kiváló sporteredményekhez.

  1. február 26-án, a Bozsik Egyesületi teremtornán , a tapolcai Foci Kupán Anisics Attila 1.c osztályos tanulónk csapatával első helyezést ért el. Gratulálunk.

 

Kedves dózsás diákok! Az angolos munkaközösség szervezésében idén is megrendezzük Szent Patrik napi felvonulásunkat 2017. március 17-én, pénteken 14.00-tól. A rendezvényt idén is számos kísérő program előzi meg. Mindenek előtt meghirdetünk egy plakátversenyt a felsős osztályok között, ezúttal „Fesztiválok a világ körül” címmel. Munkáitokat egy zsűri fogja értékelni, ínycsiklandozó jutalomért! A mindennapos testnevelés keretében ezen a napon, izgalmas sorversenyeken vehettek rész. A napközis foglalkozások keretében pedig Szent Patrik napi kézművesedést próbálhattok ki pénteken délután fél háromtól az ebédlőben.

Kedves alsós angolos osztályok! Tavaly is elkápráztattatok bennünket gyönyörű és ötletes Szent Patrik napi transzparenseitekkel. Kérünk benneteket, hogy ezt idén is tegyétek meg. Mi pedig a felvonulás előtt egy kis meglepetéssel kedveskedünk nektek!

Március 17-én délelőtt a szünetekben meglepetések várnak rátok!

Öltözzetek tehát zöldbe ezen a napon, érezzétek jól magatokat és találkozunk 14.00-kor az udvaron a Dózsás Szent Patrik napi felvonuláson! Hiszen ahogy a mondás tartja: „EZEN A NAPON MINDENKI EGY KICSIT ÍR!”

Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk!  Szeretettel köszöntjük Zsuzsa nénivel együtt a név- és születésnapjukat ezen a héten ünneplőket, sok örömet és boldogságot kívánva nekik!

Sándor, József, Benedek ne késlekedjetek, mi már nagyon várjuk az igazi tavaszt. Most átadom a szót Márta néninek.

 

 

Hunyadvári Ádám                                    Lambert Zsuzsanna

6.c osztályos diák                                 felsős DÖK segítő tanár

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum