Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ

SULIRÁDIÓ

2017.február 27.

Sziasztok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió februári utolsó adását hallhatjátok.

Továbbra is kérünk Benneteket, aki szeretné a farsangon készült fotóit vagy élménybeszámolóját megosztani a honlapunkon, az küldje el azt iskolánk e-mail címre, amely a honlapunkon és a DÖK faliújságon is elérhető lesz.

Szép napot, kellemes hetet kívánok dózsás diákok! Köszönjük szépen a 8.b osztályos diákoknak, hogy az elmúlt hónapokban lelkiismeretesen látták el a büfészolgálatot, s kérem, hogy a következő  márciusban a 7.b osztály vegye át a büfészolgálatot az 1. és 2. szünetben. Itt szeretném kérni, hogy a kosarakat, uzsonnás dobozokat az ebédlői tálaló ablaknál kérjék ki és adják be a diákok. Köszönjük.

A DÖK faliújságon már olvasható a felsős farsang versenyeinek helyezettjei valamint a jelmezverseny csoportos és egyéni díjazottjainak névsora. A csoportos jelmezverseny első megosztott két helyezettje, azaz négy osztály nyert jégpálya belépőt a diákönkormányzat jóvoltából. Reméljük kellemes kikapcsolódást jelent majd az 5.a, 5.c, 6.c és 8.a osztályoknak a korizás.

Köszönöm a diákoknak, akik részt vettek a múlt heti Dózsa szobornál tartott rövid megemlékezésen és koszorúzáson, hogy méltósággal emlékeztek névadónkra.

Csillag Zsolt halak témakörben feltett múlt heti kérdésére a helyes a válasz, a süllő horgászati tilalma március 1-április 29-ih tart, most Zsolt olvassa fel a jó választ küldők neveit és eheti kérdését.

Csillag Zsolt 5. c kérdése: Helyes választ küldtek: Molnár Diána, Segesdi Lili, Mészölyné Ági néni, Nyeste Indira, Németh Lili. Gratulálunk.

Eheti kérdésem: Hány bottal horgászhatsz, ha még nem múltál el 18 éves és nem tetted le a horgászvizsgát?

A 8. osztályosoknak indul hétfőnként 14.00-15. 00 órakor között védőnői foglalkozás, melynek témái főként elsősegélynyújtással kapcsolatosak, de kérhető más jellegű téma is,ami érdekel Benneteket. Licsárné Erika védőnő szeretettel várja az érdeklődőket ma 14 órakor megbeszélésre a védőnői szobába.

A 4. b osztály tanulói a Bolyai Természettudományi Csapatverseny körzeti fordulóján kiváló eredményt értek el.  5 megye 72 csapata között a 9. helyen végeztek. Csapattagok voltak Krizmanich Máté, Arnhoffer Márton, Dobos Bernadett, Somlai Gellért. Felkésztőjük Bánné Borbás Éva volt. Gratulálunk !

Azok a 5.- 6.- 7.- 8. osztályos lányok , akik szeretnek focizni, keressék meg Orbán Zsolt testnevelő tanárt.

Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk!  Szeretettel köszöntjük Zsuzsa nénivel együtt a név- és születésnapjukat ezen a héten ünneplőket, sok örömet és boldogságot kívánva nekik!

 

Hunyadvári Ádám                                   Lambert Zsuzsanna

6.c osztályos diák                                    felsős DÖK segítő tanár

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum