Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Sulirádió november 28.

Jó reggelt, szép napot kicsiknek és nagyokimages-e1465993273542nak, a sulirádió novemberi utolsó adását hallhatjátok, melynek hírei az iskola honlapján is olvashatóak.

A takarékossági hőmérő logópályázatára Érsek Titusz és Méri Ákos által küldött tervek mindegyike sok értékes ötletet tartalmazott, így Vajda-Kovács Ági néni, Lambert Zsuzsa néni és Bán Misi bácsi alkotta zsűri úgy döntött, hogy a két logótervet felhasználva készül el az akció logója és a két pályázatot a diákönkormányzat díjazni fogja.

Kedves diákok! Továbbra is várjuk a karácsonyfa dísz pályázatra munkáitokat, melyet december 6-ig adhattok le névvel ellátva a főépület portáján.

Felső tagozatos tanulóinknak a Kossuth iskolában november 21-én és 22-én került sor a megyei Sudoku versenyre. A kitűzött feladatokat a következő tanulóink oldották meg hibátlanul, gratulálunk nekik és felkészítőiknek!

  1. évfolyamon: Szilák Noémi, 3. évfolyamon: Kiss Natália és Pölös Petra
  2. évfolyam: Krizmanich Kata, 8. évfolyamon: Csomay Petra és Major Eszter

Minden résztvevőt dicséret illet, köszönet a felkészítő pedagógusoknak.

Szintén november 22-én egy másik verseny is zajlott. A Simonyi Iskola könyvtárának szervezésében, a III. Városi könyvtárhasználati vetélkedőn a Pölös Gréta és Szauter Benedek alkotta csapat, mindketten 7. a osztályosok I. helyezést értek el Bencsik Éva néni felkészítésével, szívből gratulálunk.

Adorján-Csomai Vivient, hogy az Okoskodó múlt heti helyes megfejtését árulja el nekünk és várjuk az eheti feladványát.

Adorján-Csomai Vivien: A türingiai tartományban található Wartburg vára. Helyesen válaszoltak Grám Laura 2.a, Geng Viktória 5.b, Mészöly Rozina 5.a, Farkas Laura 5.b, Keszi Jázmin 5.b, Farkas Dominika 5.b Grám Botond 5.b, Várszegi Zalán 6.a, Bella Boglárka 8.b, Geng Szilvia 8.b, Major Eszter 8.b, gratulálunk és eheti kérdésem a következő melyik városban rendezik az Oktoberfestet?

Várjuk megfejtéseiteket.

Szeretettel kívánunk boldog név- és születésnapot az ünnepelteknek. Zsuzsa nénivel együtt tartalmas, szép hetet kívánok az adventi készülődés jegyében. Köszönjük figyelmeteket, most átadom a szót Márta néninek.

Lambert Zsuzsanna

Felsős diákönkormányzai vezető

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum