Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 3 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Mikulás túra

avagy a Mikulás itt van Veszprémben?43182
(Közben játékos feladatok)  

Dátum: ….
Ezt könnyű megjegyezni ….
December 03. -án (szombat)
Gyülekezés / indulás: Veszprém, a viadukt alatti állatkerti parkoló 9:00 – 10:00 között.
A keresés helye: Gulyadombi erdő (tanösvény)
Részvétel: Ingyenes Életkori megkötés nélkül, 4 – 6 fős csapatok, családok részvételére, jelentkezésére számítunk, várunk.
Előzetes jelentkezés célszerű.  

(Mikulás biztos, hogy ismeri a túrán részt venni szándékozók számát, DE a segítője NEM!)

Jelentkezés: Mikulás segítőjénél (szervezőnél):
Stéger Ildikó: 06-70-392-45-43 vagy egete@chello.hu  (EGETE – Egészség és Egység a Természettel Egyesület).

Ruházat: Az időjárásnak és a programnak megfelelő öltözet.

A Mikulás puttonya biztosan tele lesz, de arra kérünk, hogy Te is pakold meg a zsákod meleg teával, szendviccsel. Jó, ha van veled sapka, sál és kesztyű. Saját kiadásaidra zsebpénz is hozhatsz.  
Gyors hír

Egyszer volt, hol nem volt, egészen pontosan 2016. december 02. –án éjjel volt, hogy többen is jelezték felénk, a Gulyadombon különös mozgásra figyeltek fel.
Akik kimentek körülnézni furcsa kinézetű, legelésző szarvasokat láttak. A látott szarvasok szokatlanok voltak, főleg, hogy volt köztük egy piros orrú. Ráadásul különös öltözetű ember terelgette őket. A leggyakrabban feltett kérdés, vajon honnan kerültek ide? A témáról halló gyerekek viszont azonnal a Mikulásról kezdtek el beszélni, hogy biztos az előző napi Földet körbejáró körútja után útban északi sarki otthona felé itt pihen valahol Veszprémben, s a szemtanúk az Ő szánhúzó rénszarvasait láthatták, élükön Rudolffal a piros orrú rénszarvassal.
A gyerekek azt is hozzátették, hogy ha itt van Rudolf, akkor itt van Üstökös, Íjas, Csillag, Táncos, Pompás, Villám, Táltos, Ágas is, vagyis nem egy – két rénszarvas van valahol Veszprémben, hanem rögtön kilenc, s nyilván nem üresen jöttek, hanem akkor valahol itt parkol a szán is, no meg a lényeg Mikulás a zsákjával.
A hírek idáig tartanak, hogy mi igaz belőlük, s mi nem – mindenki maga járjon utána.

Mindenesetre, az utána járást választók dolgát megkönnyítendő összegyűjtöttünk minden fellelhető információt az ügyről, s december 3. –án reggel 9:00 – 10:00 között egy ideiglenes információs pultot hozunk létre az Állatkerti parkolóban.
Itt az utánjárásra vállalkozóknak minden addig összegyűjtött információt rendelkezésükre bocsátunk, többek közt térképvázlatot, melyen bejelöltük az azonosított helyszíneket, ahol a rénszarvasok, a Mikulás és a kísérői jártak, vagy vélhetően járni fognak. Az általuk hátrahagyott különféle feladatok megoldása lehetővé teszi a Mikulás megtalálását.

A nyomkövetőkre egy jó programon való részvételen túl, oklevél és apró meglepetések várnak.

A célnál a Mikulás és segítői teát és zsíros kenyeret adnak a megfáradtaknak.

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum