Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016. június 13.

Jó reggelt és szép napot kívánok én is minden hallgatónknak. Köszönjük, hogy egész évben megtiszteltetek figyelmetekkel, Hunyadvári Ádámnak pedig megköszönöm, hogy  hasznos és értékes segítséget nyújtott az év során a közlemények beolvasásával.

Bencsik Éva néni kéri, hogy a könyvtári tartozásaitokat minél előbb rendezzétek, mert sok még a kintlevőség.

fffAz Okoskodó játékunk májusi két nyertese, Marton Dániel 4.b és Kiss Natália 2. a osztályos diákjaink voltak, akiket arra kérek, hogy a 3. szünetben keressék meg Zsuzsa nénit a főépület portájánál, hogy átvegyék jutalmukat.

A nyolcadik évfolyam osztályai sok szeretettel várják tanáraikat az év végi búcsúzásra, melyre június 15-én, szerdán kerül sor a földrajz teremben. A 8. a osztály 7.30 perckor, a 8. b 7 óra 45 perckor, a 8.c osztály pedig az első szünetben búcsúzik tanáraitól. Sok szeretettel várnak minden érintett pedagógust!

Azon diák tanácstagok, akik az év során aktívan vettek részt a diáktanács munkájában, a mai napon a diákönkormányzat vendégei egy fagyira a Völgy Fagyizóban. Zsuzsa néni kéri, hogy 14 órakor legyetek a főépület portájánál.

A holnapi Diáknapra esőmentes, tartalmas és jókedvű szórakozást kívánok a diákönkormányzatunk nevében kicsiknek s nagyoknak. Holnap vagy június 15-én mindenki osztálytársaival együtt a Diákönkormányzat vendége egy gombóc fagyira. Remélem sok élménnyel gazdagodtok a Diáknapon.

  1. május 28- án Cegléden rendezték az Országos Judo Diákolimpiai Döntőt, ahol iskolánkat és a veszprémi judo klubot Németh Bulcsú 4.c osztályos tanulónk képviselte. Bravúros teljesítménnyel egyetlen vereséggel és győzelemmel a 3. helyet szerezte meg, elismerést szerezve iskolánknak Hatalmas gratuláció !!! Büszkék vagyunk rá!

Az 58. Kis Balaton Atlétikai Versenyen Kerekes János 5. a tanulónk 800 m-es futásban 3. helyen, kislabda hajításban 1. helyen végzett.

 Kovács Máté 4.b osztályos diákunk távolugrásban 3. helyet, 800 m-es futásban az 1. helyet szerezte meg. Ugyanezen a versenyen Dabosi Marcell 5. b osztályos távolugrásban első helyet ért el, 60 m-es futásban első helyet és a 300 m-es futásban második helyet ért el. Szívből gratulálunk a szép sport eredményekhez.

A június 12-én Veszprémben rendezett Kis-Balaton Bajnokságon Birnbauer Zsombor 2. b osztályos tanuló 3 számban is megmérette magát a 2007-es korosztályosok között. Távolugrásban 1. helyezést, 800 m-es futásban szintén 1. helyezést, míg kislabda dobásban 3. helyezést ért el.

Birnbauer Dalma 4. b osztályos tanuló sajnos csak egy számban tudott indulni, ugyanis kezében megszakadt egy izom, de így is vállalta, hogy 800 m-en elinduljon és a 2005-ös korosztályban 2. lett. Hadnagy Zsóka 7.a osztályos tanulónk szintén ezen a versenyen 1500 m-es akadályfutásban 3. helyen végzett. Gratulálunk a kiváló sporteredményeitekhez, büszkék vagyunk rátok.

Sok örömet és boldogságot kívánok a héten név-és születésnapjukat ünneplőknek és mindenki másnak is.

Hemingwaytől vett idézettel szeretnénk a diákönkormányzat és a diáktársak nevében elköszönni végzős diákjainktól remélve, hogy szép emlékeket őriztek a dózsás diák évekről és jó szívvel tértek majd  vissza hozzánk. “Régi harcok, régi kopott könyvek. Derű, mosoly, néha fájó könnyek Múlik minden, suhannak az évek
Búcsút intünk múló diákévek.”
(Hemingway)

 A közelgő nyári szünidőre kívánunk mindenkinek jó pihenést és élmény dús nyarat és tartalmas VAKÁCIÓT !!!

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum