Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Sulirádió 2016.május 30.

Heti jelmondat: “Rendszeresen ismételj!”

Sziasztok, szép napot kívánok kedves dózsás diákok. Remélve, hogy mindannnyian élményekkel teli osztálykiránduláson vagyunk túl, köszöntelek Benneteket.

A diáktanács múlt heti ülésén átbeszéltük a tanév eseményeit, s örülünk, hogy a takarékossági hőmérő akció is sikeresen beindult és szívesen fogadtátok az Okoskodó vetélkedőnket is. Sok értékes rendezvényt támogattunk a tanév során, de a hamarosan az udvaron már birtokba vehetitek azokat a kültéri asztalokat, melynek megvásárlását a Zonta Klub és a diákönkormányzat támogatta.

A diákönkormányzatunk tervei között szerepel, támogatva Bán Mihály tanár úr ötletét az ÉV környezetvédője díj alapítása valamint a Takarékossági hőmérő népszerűsítésére LOGÓ pályázat kiírása, melyről bővebben majd a jövő heti sulirádióban hallhattok.

A Határtalanul pályázat keretében, a holnapi napon június 4-ig Felvidékre látogató 7. osztályos diákjainknak és tanáriaknak tartalmas és élményekkel teli felfedezőtúrát kívánunk.

fffOkoskodó játékunk legutóbbi kérdésére adott helyes válasz az volt, hogy a vetési varjú Európában és Ázsiában őshonos.
Helyes megfejtőnk voltak: Marton Dániel 4.b, Kiss Natália Éva 2.a

Gratulálunk és feltenném, eheti kérdésünket.
Melyik madárral áll különleges kapcsolatban a méhészborz?
Megfejtéseiteket csütörtökig várjuk.
Ezzel a feladvánnyal zárjuk az OKOSKODÓ játékunkat, ebben a tanévben. Bízva abban, hogy ti is szívesen vennétek a folytatást, szeptembertől várjuk az osztályok feladványait.

Megköszönve a 7. a osztálynak a diákbüfében vállalt szolgálatot, június 1-től, szerdától a tanév végéig 6.b osztályos diákok látják el, köszönet a fiúknak a vállalásért.

A júniusi faliújságon tábori ajánlatokkal szeretnénk megkönnyíteni számotokra a szünidő tartalmas eltöltését. Böngésszetek kedvetekre az iskolai és városi, megyebeli ajánlatokból.

Legyen örömteli és boldog napjuk a héten név – és születésnapjukat ünneplőknek.

 

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum