Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Sulirádió 2013 április 18

Sziasztok, szép és mosolygós napot kívánok kedves dózsás diáktársak április 18- án, Andrea napján.images

Hunyadvári Ádámmal együtt köszöntelek Benneteket. kellemes és szép hetet kívánva nektek. Hunyadvári Ádám – szerényen elhallgatta – tovább jutott az RTL klub Kis hősök tehetségkutatójának első válogatóján, s ehét szerdán, a második fordulón méreti meg magát éneklésben, aminek tétje az élő adásban való szereplése, szurkoljunk neki együtt, sok sikert kívánva!

fffKedves diákok! Az Okoskodó múlt heti kérdésére adott helyes válasz a következő volt, Bob, Stuart és Kevin a 3 fő minion. Rengeteg, szám szerint 63 jó megfejtés érkezett, neveiteket a Diákönkormányzat faliújságján és a honlapon olvashatjátok majd, mivel nagyon sok időbe telne most valamennyi jó megfejtő nevét felolvasni. Különösen is gratulálunk a 2. a, 2. d, 3. c, 5. a, 4. a, 3. a .osztályból a sok helyes megfejtőnek.

Eheti kérdésünk: K az a lusta macska képregényhős, akinek gazdája Jon? Köszönjük a kérdést Bettes Andi néninek és várjuk csütörtökig a megfejtéseket.

Kedves felsős diákok, a csütörtöki napon, ami tanítás nap lenne, az órák helyett 8.00-11.45 óráig a Föld Napja alkalmából, egy izgalmas és érdekes feladatokból álló műveltségi, informatikai, történelmi és sportos témanapot szervezünk. Kérem, hogy előzetesen az 5. évfolyam osztályai 6-7 fős, a két 8. osztály diákjai pedig 5-6 fős csapatokat alakítsanak a műveltségi vetélkedő állomásain való részvételhez. Hamarosan kézbe kapjátok a menet levelet, melyet egyedivé lehet tenni pluszpontokért. A pontos idő és terem beosztás a hirdető táblán megtekinthető lesz, a héten még néhány információt megosztanék veletek, de osztályfőnökeitek is tájékoztatni fognak Benneteket a lényeges tudnivalókról! Kérek mindenkit, hogy a csütörtöki napon, a felsős diákok legyenek 7.50-kor az osztálytermeikben, mert az iskolarádión keresztül is szeretnék még néhány információt megosztani veletek a témanapról.

 

A Föld napjához kapcsolódóan színezőket találhattok a felsős portán, de szívesen várjuk az egyéni és osztályok rajzait, plakátjat is, melyet szerdáig adjatok le, hogy elkészíthessük a Föld napi iskolai poszterünket.

Bizonyára néhányan már kipróbáltátok múlt héten a repülőgépet az udvaron, drats táblákat is vásároltunk és fogunk is még, de Misi bácsi a 6.a osztályosokkal a biatlon puskát is beavatta,így a takarékossági hőmérő akciónk sikerének köszönhetően már jó néhány sport és játékszerrel gyarapodtunk, melyet hamarosan az alsós és felsős diákok is birtokba vehetnek. Az akciónk természetesen folytatódik,várjuk az Ötletládába a javaslataitokat, hogy milyen cél érdekében takarékoskodjunk.

Az energiafelügyelet heti ellenőrzésében kérem, hogy Doma Patrik, Kerecsen Marcell? Horváth Kristóf és Varga Botond 6. b.s diákok legyenek segítségére Major Eszternek. Köszönjük a vállalást.

Kívánom, hogy ez a hét is tartogasson sok örömet és boldogságot a héten név-és születésnapjukat ünneplőknek és mindenki másnak is.

Csak egy földünk van, vigyázzunk rá, óvjuk őt!

Shakespeare gondolatait idézve

A természet varázsát ontja bőven

A fűben, a virágban és a kőben.

Ó nincs a földön oly silány anyag,

Mely így vagy úgy ne szolgálná javad,

De nincs oly jó, mely ne volna vész,

Ha balga módon véle visszaélsz”!”

(Shakespeare)

 

Legyen szép a napotok, köszönöm a figyelmeteket és most átadom a szót

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum