Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 2 vendég2 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ február 22.

images  Köszöntelek benneteket én is kedves diákok, kívánom, hogy ez a hét is tartogasson sok élményt mindenkinek. Sok örömet és boldogságot kívánunk a héten név-és születésnapjukat ünneplőknek.

A 2016. február 17-én megrendezett megyei technikaversenyen iskolánkat fonalfűrészelésben Komáromy Liza és Krepsz Martin képviselték eredményesen. Teljesítményükért elismerő oklevelet vehettek át.

 A múlt héten indítottuk el a Takarékossági Hőmérő akciónkat. Mint arról Bán Mihály tanár úr beszámolt, jelentős javulás tapasztalható a tisztaság területén, bár az udvaron azért akadt még szemét. Sajnos egy radiátor szelep is letört, így ezen a héten tízezer forint helyett csak ötezer forintot tudunk jóváírni. A sílövészethez való céllövőpuska ára mintegy 20. 000 Ft, tehát amennyiben ezen a héten mindent rendben találunk, akkor február végre meg valósíthatjuk első célunkat. Kérünk mindenkit figyeljen a tisztaságra és a takarékosságra, valamint az iskolánk berendezési tárgyainak épségre és segítsen, hogy tavaszra megkezdhessük a biatlon sportág bevezetését iskolánkban.

 Múlt heti kérdésünkre adott helyes válasz, Kiss Balázs nyert olimpiai aranyérmet az atlantai nyári olimpián, helyes választ küldtek:

Eheti kérdésünket Komlósi Milán 6. b osztályos diáknak köszönjük.

Kit választottak meg a legjobb játékosnak az észak-amerikai pofi kosárlabda ligában, az NBA-ben (enbijében kiejtve), 2015-ben?

Zsuzsa néni: Kedves felsős dózsás diákok! A múlt héten rendeztük meg a 6. évfolyamosoknak a házi labdarúgó bajnokságot. Sajnos a 3 osztályból csak a 6. b és a 6. c osztályok neveztek a versenyre. A mérkőzés jó hangulatban, sportszerűen és jó légkörben zajlott. A bajnokság szervezője és lebonyolítója, Szalai Ildi néni kérte, hogy a fair play játékért a dicséretét továbbítsam, amit örömmel teszek meg. Minden résztvevő maradandó sport élményekkel és a diákönkormányzat által felajánlott édességgel lett gazdagabb. Ezen a héten szerdán 13.45-től a 7. osztályosoknak, 14.30-tól a 8. osztályosoknak házi bajnokságát rendezzük, tehát szerdán a 7. és 8. osztályos csapatokat várjuk az 1. sz. tornaterembe!

 Zsuzsa nénivel együtt szép és mosolygós napot, kellemes hetet kívánunk!

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum