Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 1 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016.február 15.

imagesSziasztok kedves dózsás diáktársak! A sulirádió február 15-ei adását hallhatjátok. Továbbra is kérünk Benneteket, aki szeretné a farsangon készült fotókat vagy élménybeszámolóját megosztani másokkal, az küldje el iskolánk e-mail címre, amely a honlapunkon is elérhető.

Takarékossági hőmérő felhívása

A diákönkormányzatunk által támogatott, a felsős évfolyamoknak meghirdetett labdarúgó házibajnokság szerdán veszi kezdetét. A 13.45-14-30-ig tartó, az 1. sz. tornateremben sorra kerülő bajnokságra most szerdán a hatodik évfolyamból várja Szalai Ildi néni az 5 + 1 fős csapatok jelentkezését. A következő szerdán, a hetedik évfolyam csapatai mérkőznek majd, ha esetleg a fiúkból nem áll össze a csapat, a gyorslábú lányokat is vegyétek be a keretbe. Örülnénk, ha minden osztály képviseltetné magát, hiszen a diáktanács ülésén mi kértük a bajnokság megrendezését.

A Bakonykarszt a VÍZ VILÁGNAPJA alkalmából pályázatot hirdet, melynek beadási határideje február 25-e, a DÖK faliújságon olvashatjátok a kiírást.

fffA múlt heti kérdésünkre adott helyes válsz az első Forma 1 versenyt 150-ben rendezték Silverstone-ban. Jó megfejtést küldtekPolgár zsófia .c, Polgár Sára 3.a,Kovács Máté 1.c, Marton Dániel 4.b Eheti kérdésünk. Ki az  a veszprémi sportoló, aki az 1996-os atlantai olimpián nyert aranyérmet kalapácsvetésben?

Mielőtt meghallgatnánk iskolánk névadójára, Dózsa Györgyre emlékező műsort az 5. a osztályos diákok tolmácsolásában, a diákönkormányzat nevében, elsősorban a felső diákokat kérem, hogy a 2. szünet után találkozzunk a Dózsa szobornál, ahol elhelyezzük a megemlékezés koszorúját.

Szép és mosolygós napot, élményekkel teli hetet kívánunk!  Szeretettel köszöntjük Zsuzsa nénivel együtt a név- és születésnapjukat ezen a héten ünneplőket, sok örömet és boldogságot kívánva nekik!

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum