Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016 január 4.

span style=”color: #004600;”>images 

Jó reggelt, szép napot kívánok én is nektek! Az idei év első tanítási hetének kezdetén köszöntelek Benneteket, remélve, hogy a téli szünidő sok élményt, tartalmas kikapcsolódást hozott mindenkinek.

Kívánok a magam és a diákönkormányzat nevében sok örömet, boldogságot és élmény teli dózsás programokat az új esztendőre.

Elmúlik az óév, beköszönt egy újabb
Szívünkben ismét új remények gyúlnak
Teljesüljön vágyunk, legyen minden még szebb,
Kívánunk nektek egy boldogabb évet!

Ahhoz, hogy az iskolai diákélet valóban mozgalmas és kedvetekre való legyen, a diák önkormányzati faliújságnál elhelyezett ötletládába várjuk a felsős diákok névvel ellátva javaslatait programokkal és a diákélettel kapcsolatosan. Mivel február 5-én lesz a felsős farsang, ezért a héten már a farsanggal kapcsolatos ötleteiteket várjuk.

A diákbüfében a szolgálatot e hét  hétfőtől már a 8.a  osztály  látja el, köszönet a vállalásért, egyúttal köszönöm azon     osztályoknak akik a korábbi hónapokban vállalták büfé üzemeltetetését. Ahogy köszönet illeti a felsős osztályközösségeket a faliújságok színvonalas elkészítésért.

Folytatódik az Okoskodó vetélkedő, melynek eheti kérdése a következő:fff
Melyik város volt az Egyesült Államok fővárosa Washington előtt?

Hunyadvári Ádám 5. osztályos diákunk által kitalált műveltségi vetélkedő első fordulójának eredmény hirdetésére jövő hét hétfőn kerül sor itt a sulirádió adásában. Továbbra is buzdítanálak Benneteket, a játékban való részvételre, a heti kérdésekre adott válaszokat névvel, osztállyal ellátva a DÖK faliújságnál elhelyezett ládikába kérjük elhelyezni minden hét csütörtökig.

Szép sport sikerekről adhatunk hírt, a herendi Hajag Kupán a 2 km-es terepfutáson Birnbauer Dalma 4. b osztályos tanuló az 1. helyen, Birnbauer Zsombor 2. b osztályos 2. helyen végzett.

Boldog név- és születésnapot kívánunk az ünnepelteknek, tartalmas, szép hetet kicsiknek és nagyoknak!

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum