Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

SULIRÁDIÓ 2016. január 26.

images

Jó reggelt és mosolygós, szép napot kívánok kedves dózsás diákok! Gondolom sokan örültettek a hóesésnek, a havas tájaknak, ki használtátok a szép téli hétvégét, síeltetek, szánkóztatok vagy éppen jó nagyokat sétáltattok a friss havon.

Szeretném kérni a felső tagozatos diákokat, hogy hozzatok tombola tárgyakat jövő hét keddig, ezeket a portán adhatjátok le, de kérek mindenkit, hogy olyan tárgyakat hozzon, amelyet maga is szívesen hazavinne.

A 7.c.osztály vállalta és csütörtöktől árusítja a tombolát,- a diáktanács kérésére – 100 Ft-os áron (ez évben is értékes nyeremények várnak a szerencsésekre) valamint minél több osztályt és diákot szeretnénk arra buzdítani, hogy jelmezt öltsön, hiszen azon túl, hogy a belépőjegyet nem kell megváltaniuk a legötletesebb jelmezeket jutalmazzuk valamint a műsorral készülők félárú belépőjeggyel látogathatják a rendezvényt.

Ezen a héten a II. félévi órarend szerinti ebédelési rend próba jelleggel működik, ezért kérem a tanár kollégákat, hogy az esetleges változtatási igényüket jelezzék.

fffAz Okoskodó múlt heti helyes megfejtőit és a kérdésre adandó helyes választ valamint az eheti kérdést Ádámtól hallhatjátok.Jövő héttől egy hónapig,a 6. b osztály kérdései hangzanak el sport témakörben.
A múlt heti kérdésünkre adott helyes válasz: Delphoi volt az ókori Görögország leghíresebb jósdája.
Helyes megfejtőink névsorát a hirdetőtáblánkon olvashatjátok.
Eheti kérdésünk: Ki volt Magyarország első Miniszterelnöke?
Továbbra is várjuk megfejtéseiteket.

 Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Dózsavárosi Klubkönyvtár szervezésben rendezendő a Mackónapot, melyet január 30-én, szombaton 15 órától tartanak a könyvtárban. A részletes programot a faliújságon olvashatjátok.

Nagyon sok örömet és boldogságot kívánok a héten név-és születésnapjukat ünneplőknek.

Köszönjük a figyelmeteket!

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum