Beiratkozás
Látogatók
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

Balácai versengés

 

Szerencséje volt az időjárással azoknak a kisdiákoknak, akik részt vettek a Laczkó Dezső Múzeum iskolabarát programjának Baláca pusztai versenyén. A Iuvenália – Kézfogás megnyitóján jelen volt Horváth Zsolt országgyűlési képviselő, Kovács Zoltán Veszprém megyei kormánymegbízott, Csík Ferenc a Megyei Sporttanács vezetője és a megyei múzeum igazgatója.

Szeptember 13-án, pénteken, 13 iskolából érkeztek kisiskolások a római kori villagazdaság területére, hogy összemérjék erejüket, gyorsaságukat, ügyességüket. Iskolánkat a 4. c osztályosok képviselték, kiváló eredménnyel. Fegyelmezett versengésben többen dobogós helyen végeztek.

Első helyezett lett a Pöcögtetős versenyszámban Tóth Roland, aki jól célozva többször elmozdította a célul kijelölt versenydiszkoszt. Győzött a lányok tömlőugrás versenyében Zalai Glória. Második lett kötéldobásban Szabó Szabina. Bronzérmet szerzett birkózásban Mévi Ákos.

A viadal végén jóízűen fogyasztották el a versengő gyerekek és tanáraik a nemesvámosi polgármester, Sövényházi Balázs által készített paprikás krumplit.

Szabóné Harlai Katalin

 

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum