Beiratkozás
Látogatók
Felhasználó: > 3 vendég1 robot
Statisztika
2011. márciusa óta Ön a látogató számláló
látogatónk!

Látogatottsági adatok
Bejelentkezés

ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS

ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS.2013. MÁJUS. 29.

Kedves 6. és 8. osztályos Tanulók!

 

Tájékoztatlak, hogy 2013. május 29-én, szerdán részt veszel az országos kompetenciamérésben. A mérés az olvasás- szövegértési és a matematika képességekre terjed ki.

Ezen a tanítási napon 7.45 órára meg kell érkezned az iskolába és a kijelölt teremben felmérésvezető tanár irányításával egy tesztfüzetet kell kitöltened. A munkához szükséged lesz íróeszközökre, vonalzóra és számológépre, ezeket hozd magaddal!   A munka 8 órakor kezdődik és kb. 12 óráig tart. A tesztfüzet kitöltésére 4 x 45 percet fordíthatsz, melyek között 10 perces szüneteket tartunk. Hozz magaddal tízórait, valamint olvasnivalót arra az esetre, ha a tesztfeladatokkal a 45 perc letelte előtt végeznél.

A felmérés részét képezi egy Tanulói kérdőív, melyet a mérés napján hazaviszel, szüleiddel együtt ki kell töltened azt és másnap visszahoznod az iskolába!

A felmérés eredménye alapján nem csak a Te teljesítményedet, hanem a Dózsa György Iskola oktató munkáját is értékelni fogják. Fontos, hogy képességeidnek megfelelően, legjobb tudásod szerint vegyél részt a mérésben! Szeretnénk, ha legalább az elmúlt évek színvonalának megfelelő méréseredmények születnének idén is.

 

Tisztelt Szülők!

A mérés napján gyermekük egy Tanulói kérdőívet fog hazavinni, amelynek kitöltése nem kötelező, de a mérés értékeléséhez nagyon fontos információkkal szolgálhat. Kérem, hogy segítse munkánkat ennek a kérdőívnek a kitöltésével, és május 30-án, csütörtökön küldje vissza az iskolába gyermekével (akkor is, ha nem tölti ki)!

A tanulók mérési azonosító számot is kapnak. A tanuló személyét csak ennek alapján lehet azonosítani, mert a tesztfüzetet név nélkül töltik ki és az azonosító adatokat titkosan kell kezelni. Ezt a mérési azonosítót egy Névkártya tartalmazza, amit a mérés napján gyermeke hazavisz és átad Önnek. Kérem, hogy ezt a kártyát őrizze meg!

Ha a mérés napján gyermeke nem tud iskolába jönni betegség vagy más ok miatt, kérem, jelezze azt telefonon vagy személyesen 8 óráig. A tanuló hiányzását a Házirendben előírtak szerint kell igazolni!

Együttműködését kérve, tisztelettel:

 

Veszprém, 2013. május 23.

 

 

                               Veress József                                                Plutzer Ferencné

                                   igazgató                                           a mérés iskolai koordinátora

Hozzászólás (bejelentkezés szükséges!)

(Megjelenés előtt el kell fogadni egy adminisztrátornak!)

Spacebuzz
Europe Code Week
Pályázatok
Képek gyüjteménye
Arhívum